sunnuntai 18. lokakuuta 2009

HARJOTUSTA NAVETALLA. Tänään on tosi masentava päivä ,kun sataa kaatamalla, niin ei viitsi lähteä treeniin ulos. ÄH! No jotain kuitenkin sain otettua lypsyn lomassa:) Kätevä tuo työpaikka tuolla sisällä navetassa.. Otin Milalle vähän seuruuta. Oli ihan innossaan ja meinasi mennä vireet kattoon := 0. Kielsin näykkimisestä ja otimme uudelleen pienen seuraamisen. Ihan kivasti meni. Hyvä toi seinä sivulla niin pysyy hyvin kohdallaan eikä pysty heijaamaan sivu suunnassa:) Sitten pari liikkeestä seisomista..Kerroin liikkeen että otetaan odota liike. Katto vähän kieroon miuta ,että mitä toi höpisee! Seuraaminen ihan ok. Tarkkasin että en anna vartalo apua ja sanoin käskyn ja pieni käsi avustus. Pysähty hyvin. Palasin sivulle ja kehuin seisomisesta. Toisen otin suoraan vaan seuruuseen ja käsky (pikku avustus) ja pysähty hyvin. Siitä hyvät kehut. Palkkana oli pupujen syöttö joka on Milasta super kivaa!! Kun avaan pupujen häkin saa Mila tervehtiä niitä nenällä:)! Puput tulee häkin ovelle katsomaan Milaa ja tökkivät nenällä koiraa.. Voi miten nätisti Mila osaa niitä tervehtiä:)) Tänään tarkastelin Retun silmää ja huomasin että, oikean silmän ulkolaidan valkuainen on jotenkin hassun ruskea väriltään?? Samassa silmässä näkyy joku kerros silmän pinnalla? Ajattelin että pitää kysyä Kimmolta(miun mieheltä) onko se huomannut saman ja olihan se!!! Nyt vaan toivotaan parasta ja pelätään pahinta, onneksi keskiviikkoon ei ole montaa päivää.. Retuhan on peilattu puhtaaksi pentuna ja aikuisena ja DNA testattu CEA terveeksi, mutta onhan joku kaihi ihan mahdollinen kuiteskiin?? Ei tässä auta nyt masentua viellä . Katotaan mitä lääkäri sanoo ja sit täytyy vaan elää sen mukaan mitä se tuo tullessaan..:( Voihan se olla että mitään vakavaa se ei ole:=) Odotan ensiviikkoa ihan innolla ,kun Susan lupasi tulla käymään ja päästään kunnolla höpisee koirista ja kaikesta muusta:)!!! Täällä lampaat jo odottelee Ruuta ja ajattelin jos pari vasikkaa otetaan myös Ruulle ulos ,että pääsee koittaa vasujen paimennusta!! Ja tietysti pitää opettaa Susan lypsämään lehmätkin :=0 !! Muistaisi vain ottaa mukaan saappaat kun lupasi sontahommia kuulemma tehdä.. mielenkiintoinen viikko tulossa!

2 kommenttia:

 1. Moips!
  Mein kisat menivät taas vähän penkin alle, tähänhän alkaa jo melkeen tottua. :D
  Lähdetään ihmeessä treenaamaan, ehkä saat miulle uutta motivaatiota aikaiseks! To-su passaa iltasin, ma-ke miulla on toistaseks autokoulua.
  -Jenni&Ago

  VastaaPoista
 2. Moips vaan.. Siis pidetään noi torstait ja sunnuntait sit varattuna treeniin. Tällä viikolla otetaan torstain sijaan tiistai eli huominen jos käy?? Laita sähkäriä miten on .. sovitaan sit paikka:) Nyt se sit alkaa eikä mitään tekosyitä enään Jenni:) :=0

  VastaaPoista