maanantai 18. lokakuuta 2010

Eläinlääkäriä ja tottista

Torstaina aamulla huomasin Milalla kaulassa ison patin. Tutkin tarkkaan mikä siinä voisi olla.. ja APUA punkki tietysti;( .Ihka elävä viellä joten se oli aiheuttanut sen patin. Poistin punkin ja sydän kurkussa soitin lääkärille. Mentiin sitten siellä käymään ja tutkittiin tilanetta. Halusin varmistua viellä asiasta ja otettiin verikoe punkki taudin kontroloimiseksi. Vastaus tulee sitten varmaan tälläviikolla? Hoidoksi heti lääkekuuri ja rasvaa pattin! Toivottavasti päästiin pelkällä säikähdyksellä? Onnea oli kuitenkin siinä ,että jos Mila on tiine on mennyt se tärkein aika ohi pentujen kehityksessä ja tästä ei ole niille vaaraa. HUH! Lääkekuurilla kuitenkin nyt ollaan ja ainakin 3 viikkoa. Lääkkeen loputtua otetaan uusi koe ja sitten nähdään onko vastaaineet nousseet vai ei? Voi olla että kuuri jatkuu viellä siitä pariviikkoa. Nyt olen tarkkana ,että ei tule mitään hankaluuksia punkin takia. Perjantaina on päivällä sitten ultra:) Katsotaan onko siellä pentuja vai ei. Olen hionut mielessäni vaihtoehtoja jos olisi tyhjä ,mitä sitten? Ehkä sitten päädyn Milan leikkuuseen ja jatketaan tokoa vaan eteenpäin uudella innolla. Eihän se ole maailman loppu jos ei tulisi pentuja?? No ei mennä asioiden edelle viellä;D Retukin on nyt lääkekuurilla jalan takia. Kyyner vaan vaivaa ja se repii sen verelle kokoajan. Toivottavasti nyt asettuu tuolla lääkkeellä. Lähinnä sillä pyritään siihen ,että ei saa mitään tulehdusta niveliin. katsotaan kuinka käy? Tottista on siis reenattu edelleen kummankin kanssa. Sunnuntain reeni nuoriso porukan kanssa.

Eka paikkamakuu jossa Retu :

Menin piilloon auton taakse. Makasi ihan paikallaan koko ajan. Voi että on helppoa nuo makuut Retun kanssa. En muistakkaan kuinkA KIVAA ON KISATA KUN PYSYY MAASSA:)

KAKET: I-S-M-S-I-M- Nousi hyvin ja ei liikknut yhtään. Toimi kuin junan vessa! Jippii. Matka oli 10 metriä. Pysy jopa maassa kun menin sen viereen. HYVÄ ,HYVÄ!

Pikku seuruu . Paljon käännöksiä ja pysäytyksiä. Juoksu ja hidas nopeus myös. Hieno seuruu muuten ,mutta ei pysy kontakti. Uskon sen johtuvan jalasta?Muuten ihan ok suoritus. Pidin sen tavasta seurata muuten.

MILA: Paikkamakuu piilossa. Jenni vahti miten Mila suorittaa:)
Alussa meni hyvin maahan ekalla. Jäi vähän vinoon:( En kuitenkaan korjannut nyt.
Hieman hätäili ensin mihin katosin. Kuitenkin pysy ja rauhottu kun otti lonkka asennon. Kävin välillä palkkaamaassa maasta. Uusi piiloon meno. Nyt ei mitään ongelmaa. Lyhyt aika koska oltiin kaupan pihalla ja siellä oli melkoinen meno just 12 . Oli jopa ihmisiä kävellyt Milan edestä ja takaa. Pysy hyvin kuitenkin! Palkka namilla maasta.

SEURUU: Jenni naksutti. Nyt tuli jopa naksautuksia useasti :) HYVÄ! Otin tahalleen vasemmalle kääntymisiä monta. Ihan mukava seuruu.
KAKET: I-M-I-M . No jopas jotakin kuinka hyvin ne meni?? Jenni naksutti. Nousi nopeasti ja varmasi joka liikkeen. Jennikin sanoi ,että olipas hyvät nousut;D Matka joku 4 metriä. Taitaa alkaa tajuta mitä ne kaket tarkoittaa?

Tällä erää ei muuta otettu Milalle. Teemana oli paikkamakuu siis..Jäi tosi hyvä mieli tuosta paikkamakuusta nyt. Ehkäpä tuo alkaa jo sujumaan ?

Anni laittaa yhden kuvan SANTUSTA ja miusta tänne kun ehtii. Anne on sen napannut . Kuva otettu Juvalta, jossa oli siis ihan mukavasti lunta jo! Käytiin siis lauantaina Milan kanssa siellä koittamassa lampaita. Ei menty perusradalle sitten ollenkaan. Siellä ei ollut luultavasti punkkeja pellolla tai ainakin uskoisin niin? "ellei ole syntynyt talvi punkkeja" :) Lunta kyllä oli riittävsti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti