keskiviikko 3. marraskuuta 2010

aamu reeniä

Tänä aamuna otin töitten lomassa retulle harkkaa. Mila oli ihan intona ja yritti kokoajan tulla sekaan seuruuseen ja kakeen:) Sillä on kova into tehdä tottista kun kaikki muut on jääneet tauoille agi ja paimennus! Retu:

KAKET: Matka 10 metriä keskellä lehmien pöytää ;D
Ekana M-S-I- ja M-S-M-S-I. Ekalla eteni vähän ,johtuen siitä kun Mila änkes viereen tekemään omat kaket. Toisella ei liikkunut yhtään. Mila teki muuten kaket ok.

Pysäytys lelulla seisomaan. Heitin lelun ja takas tullessa pysäytys. Tämä oli hieno!

SEURUU: Käännöksiä ja pysähdyksiä ja pikku siirtymisiä. Alkuun siirtymisissä liian kova vire ja siitä ääntelyä ja hosumista. Tästä en pidä:( Jotenkin seuruu ei ole hyvä kun kontakti tippuu. Tähän pitää tehdä jotain temppuja palkkauksella. Naksu mukaan seuruuseen. Vire alemmas?

LIIKKEESTÄ istuminen. Tässä ei mitään hiomista :)

Illalla reenit prisman parkkiksella Jennin ja Agon kera. Siellä otan tunnarin kun ei ole tuuli haittana :=) Naksulla! ja seuruu on myös ohjelmassa.

Mila voi oikein hyvin ja pennut kasvaa kovasti mahassa. Ruoka maistuu hyvin. Vähän on Hellä mietonen rauhottunut ja turhat liehumiset on jääneet pois. Toko on kova sana nyt ja sitä tehdään päivittäin sille:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti