lauantai 11. joulukuuta 2010

Hovikuvaajat kävi.

Tyttö "tuuli"
Tyttö "lumi"
Tyttö "salama"


Tyttö "sade"
Alimmainen kuva Poika " Myrsky"
Anni kävi taas vähän katsomassa pentuja. Tulipa otettua taas kuvia.. valitettavasti videota ei viellä saatu kuvattua:( Kuvat löytyvät taas albumista.Pennuille on ilmestyneet terävät naskalit suuhun?? Huomattiin justiin kun otettiin kuvia. Pennut maiselivat tänään taas emon muroja ja kupilla olivat nyt kaikki pennut. Anni leikkasi tänään pentujen kynnet ekan kerran. Hienosti meni toimitus. Ei verta, ei hikeä!! Pennut osaavat jo tapella keskenään ja pienin tyttö laittaa kaikki järjestykseen. Kyllä iso poikakin taipuu selälleen sen määräyksestä. Lumi eli pienin tyttö on aivan kuin Mila pienenä...sama ilme ja väritys. Mila käy pentuja rauhottelemassa ja haukkuu niille, jos leikki yltyy liian rajuksi !! Kaksi akkaa siis porukassa, jotka pitää lauman järjestyksessä. Retu on vaan kovin järkyttynyt, kun pennut melskaa ja riehuu ,se ei pysty tulemaan samaan huoneeseen silloin..Hassu koira ;D

2 kommenttia:

  1. Voi mitä jötkäleitä ovat jo!
    Hei tuli mieleeni, että käyppä vilkaisemassa (ellet jo seuraa keskustelua) minkälainen keskustelu kehkeytyi sun ja Kaarinan kommentista aheeseen Paineessa (löytyy sieltä Video -otsakkeen alta)? Siis ihan positiivinen sellainen. Käy kurkkaamassa =)

    VastaaPoista
  2. Moi. pitää mennä katsomaan heti. pennut on tosi ihania:) voisin pitää ne vaikka kaikki;D Kaikki leikkii jo leluilla ja vetää aika kovaa, kun pitää kiinni. Kelpo harrastus kavereita tulee..

    VastaaPoista