lauantai 26. helmikuuta 2011

Luistelua

Tänä aamuna lähdin tyttöjen kanssa jäähallille, kun Nellalla oli luistelukoulu. Mielenkiintoinen reissu . Olin siellä vähän kuin itse opiskelussa. Seurasin kun nuoret tytöt opettivat lapsia luistelemaan. Oli oikein mukava huomata, kuinka hymyileviä nuo opettajat olivat.Aivan kuin olisivat olleet hyvällä tuulella todella. Tietysti minulle tuli ajatus koirapuolelle siitä, että milloinkahan olen viimeksi nähnyt noin iloisia kouluttajia sillä puolella? Olisi kyllä oppimista noista nuorista tytöistä meillä kaikilla kouluttajilla. Tuli oikein mukava mieli tuolla käydessä. Oli siis itseopiskelun ja ajattelemisen paikka myös miulla itsellä. Päätin ,että kun menen nuorille koulutusta vetämään ,en todellakaan vie sinne omia murheita mukana. Varmasti sen kouluttajan oma hyväntuulisuus tarttuu myös kurssilaisiin. Eihän tän koulutuksen pidä olla niin totista hommaa? Hommat voi opettaa tarkasti, mutta hymyssä suin!

Eilen illalla oli pelastus puolen reeni. Salama oli mukana. Aluksi otin koiran ja kävimme kävelemässä pisulla ja takasin tullessa lettilelu oli kovassa käytössä. Leikin hetken ja laitoin salaman autoon odottamaan kun ohjasin toisia koirakoita.

Salamalle päätin koittaa kapulalla noutoa. Tätä ei siis olla otettu ulkona häiriössä. Otin Salaman hihnaan ja perusasentoon. Siitä kapulalla heitsausta ja kun Salama halusi kovasti kapulaa, irti koira ja käsky kapula. Otti kivasti kapulan ja kun oli puolessavälissä Kii käskyllä leluun. Näitä otin kolme kertaa ja joka kerta kapula vähän lähemmäksi. Hienosti Salama keskitty hommaan:)

Luoksetuloa kaksi kertaa . Ekalla lelupalkka sivulta suoraan ja toisella lettilelu jalkojen välistä. Nämä ok. Lopuksi sai vain tutustua paikalla oleviin henkilöihin. Kiva harkka.

2 kommenttia:

  1. Onpa masentavaa luettavaa ;)

    No ei nyt ihan kuiteskaan :) Teistä tulee vielä jotain suurta!

    VastaaPoista
  2. Moi. Niin oli tarkoituskin:) No katsotaan nyt miten tää alkaa kuitenkin menemään??? Tavotteet on kyllä korkealle asetettu. Miun ei koiran puolesta;D

    VastaaPoista