tiistai 29. marraskuuta 2011

Myrskystä on tullut TYTTÖ:)

Tänään Sanna kävi Myrskyn kanssa lääkärissä:) Myrskyltä putosi pallit pois. Leikkaus meni oikein hyvin ja poika on heräämässä kotona. Sannalla oli tähän hyvä syy ja mielestäni oli oikea vaihtoehto tuo kastrointi. Onnea uudelle tytölle Sanna ;D Eilen käytiin Nean kanssa Jäähallilla reenissä. Oikein onnistunut reeni olikin ja paljon häiriöitä ilmassa. Tästä ei kuitenkaan kukaan koirista ollut moksiskaan. Hienoja pentuja kertakaikkiaan.... Annella oli blogissa huonoja uutisia ,eli Annelle Peukut pystyyn ,että Sidillä ei ole mitään vakavaa tuo oire? Anni taaskin käytti Ritaa lääkärissä myös. Miun lemppari Rita on hieman ollut kipeä ja toivotaan Ritalle myös ,että tuo juttu ei ole kovin vakavaa? Huomenna tulee tulokset ja pidetään myös peukut ja varpaat pystyssä ,ettei tule huonoja uutisia? REENISTÄ sitten.:)

Salamalle otin alkuun uutena liikkeenä Z:tan. Tätä ei olla tehty koskaan ennen reenissä. :)
Ekana maahan-seiso-istu järjestys siis. Nea naksutteli oikeista asennoista. Ei mennyt Salkkari lankaan vaan hienosti asennot löytyi ja pysy jopa niissä ihan paikallaan:) Jes hyvä Salkkari!!!! Lopussa palkka patukalla.

Merkkiä taas otettiin myös ja löytyihän se :) Ei ihan sitä täydellistä mitä Salkkari osaa ,mutta tyydyttävää kuitenkin. Nami palkka.
Merkiltä OLLI ja VÄINÖ. Ensin meinasi jättää siis merkin välistä. Huomautus merkistä. Muutaman kerran huomautuksen jälkeen löyty merkki josta sai jatkaa olliin. Palkka suorana leluun . Toisena VÄINÖ. Tässä säätöä ihan hurjasti kun OLLI olisi ollut paras. No onnistuneesta Väinöstä patukka palkka.

TUNNARI: Kaksi kasaa lähellä ja oma keskellä. Nea naksutteli. Muutama hyvä oman haku ja nyt toi heti oman ,ei edes yrittänyt ottaa muita:) Palkka leluun suoraan. Neasta on tullut nykyjään hyvä naksuttelija;D Kysyy aina naksutanko siitä ja siitä ja siitä???? Ja kyllähän naksuttelua kuuluukin nykyjään meidän reenissä aika paljon! No ehkä se on ihan hyvä juttu?

Lopuksi paikkamakuu ja siinä aika siis JATKUVA :) tämä johtui Riinan innosta nousta istumaan ,kun Nean selkä vaan kääntyi siihen päin ;D Mie kävin huomauttamassa tästä ja Nea kävi ja Riina vain toimi kuin lelu vietäri. Ei kun istumaan ylös . Salkkari ja Sabi kirosivat Riinan varmaan alempaan kuumaan osastoon? Tytöt vaan makailivat kylmän rauhallisesti maassa ja odottivat ,että Riina pysyisi edes hetken maassa. Ei pysynyt ei .Oltaisiin varmaan vielläkin jäähallilla jos ei oltaisi annettu periksi:) Pitää miettiä miten ratkaisi tän pulman? No lopuksi sitten kaikki koirat sai vähän telmiä keskenään. Myös Mila oli paikalla. Mila vaan kanteli tunnareita purkista miulle käteen:) Otti kannen itse auki ja toi kapuloita miulle aina uudestaan ja uudestaan:) Pitäisköhän sille ottaa vähän jotain tottista? Sai kyllä eilen tehdä ihan oikeita töitäkin kun siirrettiin vasuja. Ei tainnut ihan riittää kun virtaa oli illalla viellä. Nyt meinaan olla paripäivää vähän reissun päällä ,joten koirat lepäävät sitten muutaman päivän ilman reeniä:) Katsotaan mikä virta niillä on perjantaina kun asetun taas uomiini?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti