torstai 9. toukokuuta 2013

kesän alku

Ensimmäiset vasikat on laskettu tarhaan ulkoilemaan ja Mila ja Salama on aloittaneet siis kesätyöt. :) Hienosti vasut tulevat takas sisälle ,kun koirat hieman avustaa . Retu ja salama kävivät eilen mökillä myös eka uinnit aloittelemassa. Kunnon lenkin vetivät kumpikin. Ei tainnut vesi sitten olla edes kylmää?. Mila päätti vaan kahlata maahansa myöten vedessä. Ehkä ei ollut tarpeeksi lämmintä sille ,että olisi kannattanut kastella koko turkkia?No Milahan ei ihan helposti ui muutenkaan ,edes kesällä. Ei olla treenattu yhtään, kun pääsi tuo Burnaut yllättämään tokossa. Nyt vaan on niin ,että ei maistu toko ollenkaan. ? Yksi syy siihen on ,että ei ole kaveria treeniin  ja toinen syy ,että miksi treenata jos ei saa liikkuria ,koska sitä me juuri nyt tarvitaan. Tiistaina alkaa sitten rauniot ja mie ajattelin lähteä sinne vähän harjoittelemaan vaihteeksi tokon vastapainoksi. Ehkä sieltä uutta intoa saisi? Katotaan nyt mitä tässä ruvetaan tekemään ? Voipa olla ,että ruvetaan nauttimaan ,vaan kesästä ja ollaan lomalla pitempi jakso . Nyt tuntuu vaan siltä ,että tauko on paikallaan kummallekkin. SM kisat jää meiltä myös tänäkesänä väliin ja seuraava etappi on MM-leiri kesäkuussa:) Jos tuntuu ,että nuo rauniot ei toimi ,niin ei sitten yritetä etes syksyllä sinne kokeeseen mennä? Nyt mennään fiilis pohjalla tää kesä ja katotaan mitä tehdään? Kaksi ja puoli vuotta on tahkottu pelkkää tokoa Salaman kanssa vaan ja nyt on kummallakin tullut selvästi väsy:( Voihan se olla ,jos kiva treeni kaveri löytyy tulee uusi into tekemiseen? Nyt vaan tuntuu tältä! Onneksi tulee kesä ja kärpäset ,niin on miullakin ystäviä:)! Nyt siis loman viettoon :) Ainakin pidetään nyt ansaittua taukoa ja ei tarvitse suoriutua yhtään mistään ,niin kauan kun siltä tuntuu. Ylä kuva FOX ,Salaman isä  ja alakuva Mila ,emä.
Lopputulos,  Salama:)

3 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Meistä saisi ainakin treeniseuraa, jos vain aikataulut osuvat yksiin! Treenaillaan myös Imatralla aika usein, siihenkin porukkaan varmasti pääsee, jos jaksat ajella. :)

    VastaaPoista
  3. Tauko tekee varmasti hyvää :) Sitä paitsi mikäs siinä on taukoilla, kun koira on EVL'ssä! Mulla hieman samat tuntemukset täällä.. Mutta ehkä sitä uutta potkua saadaan taas MM-leiriltä :)

    VastaaPoista