keskiviikko 29. tammikuuta 2014

mikä tunne?

Ihanaa ,saa olla vapaa kuin taivaanlintu! Jee,elämä on ihanaa ja kesää kovasti odotetaan Salama ja Mie:D Tänään paistoin pullaa ,varmaan vuoteen en ole sitä tehnyt :)) Elämä alkaa tuntua ,taas mukavalta ja jaksaa keskittyä jo kaikkeen kivaan ,mitä on ennen tullut tehtyä. Soitin tänään meidän uuden harrastuksen vetäjille. Oi kuinka oli mukava kuulla ,että me päästään siihen mukaan ja ollaan ,jopa erittäin tervetulleita porukkaan:) Kyllä pistää hymyilemään...Kiva aloittaa harrastus, missä ei ole mitään odotuksia ja paineita. Mitään päämääriä ei oteta ja edetään siihen tahtiin ,kun itse halutaan. Kiva olla vihreä ,melkein ? Kerrankin harrastus mistä mie en tiedä paljoa ,mutta suurinpiirtein sen minkä tarvii. Salama hoitaa hommat ja mie vaan roikun perässä:)) Kuullostaa kivalta!Mukava vastapaino tokolle, mitä ollaan hinkattu yli kolmevuotta . Jo sana toko tuntuu siltä, kun pitäisi kokoajan suorittaa jotain ja reenata enemmän. On aina huono omatunto ,jos ei jaksa ja pysty menemään kokeisiin.Ei pysty talkoilee ja on sit huono jäsen. Nyt ei oo enään huono ja tekee kuten itse tahtoo,kukaan ei vaadi.Nyt sanoisin ,että helpottaa HITOSTI!!! Suosittelen.....

2 kommenttia:

  1. Hienoa Ulla, että otit tarvittavat uudet askeleet :) Todella mukavaa lukea tällaista päivitystä! Ja hienoa, että nasulle on mahdollinen uusi koti tiedossa. Toivotaan etyä kaiki menee hyvin. Ja laittelehan viikonloppuna päivityksiä kuvien kera pikkuisesta!

    VastaaPoista
  2. Hei. kuvia laitetaan tulemaan sitten varmasti! Kummallista ,mutta vieläkin tuntuu hyvältä...itseasiassa viellä paremmalta ,kuin eilen:D Pakkasta 24 astetta ja ei haittaa.

    VastaaPoista