sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Hallilla!

Oltiin tänään kokopäivä ulkona ja iltapäivä agility hallilla. Koirille oli järjestetty leikkimielistä rallytokoa ja putkikisaa. Mila sai olla Stefin kanssa kisaamassa ja Nea vei Salaman radalle. Itse en päässyt katsomaan suoritusta ,kun olin vähän piilossa:) Kivasti kuitenkin koirat olivat toimineet uusilla ohjaajilla. Kiitos Stefille ja Nealle koirien kanssa kisaamisesta!Voittoa ei tullut ,mutta se ei toki ollutkaan tarkoitus tässä. No eihän tyhmät koirat koskaan voita,vai miten se Nea meni ? ;D Miun koiria on joskus aikaisemminkin haukuttu tyhmiksi ja ärsyttäväksi (retua) . No en treenaa enään kyseisen henkilön kanssa, joka niin sanoi! Katsotaan miten Nean nyt käy,tuleeko yhteis harkkoja enään...Ehkä Nea ei ollut tosissaan?????Onnea Riinalle  ja Nealle eilisen tokokokeen johdosta! Ei tullut ykköstä, mutta voitto tuli!!! Onhan tuo Riina paljon viisaampi kuin Salama ja Mila :))  Keira kävi myös Annin kanssa oikeissa näyttelyissä tänään! Keira oli ROP pentu ja loppukehässä sijoittui 8:si. ONNEA Annille hienosta näyttelystä,siitä se alkaa! Varokaa vaan Keira on tullut näyttelykehiin!!!!!!!!!!!!!!!!!!

4 kommenttia:

 1. Ei kun Ulla se meni niin päin että Salama mielessään kirosi miuta ja miun ohjaustaitoja ;) Ja ei kai nyt tyhmistä voi tulla älykkäitä, joten samaan kastiin Riinakin menee :D

  VastaaPoista
 2. Ai,niin?Riinahan on SUPER! Miusta näytti salama ihan onnelliselta, kun kerrankin pääsi viisaan kanssa tekee:) Ajatteli varmaan ,että onneksi tuo omistaja ei tullu sössimään tätäkin kisaa :)) Ei mutta KIITOS oikeesti Salaman ohjaamisesta! Hyvältä työ näytitte ja se yksi putki meni mönkään ,mutta syy taisi olla kyllä koiran,ei tainnut keskittyä menoon?

  VastaaPoista
 3. Ei ollut sekään koiran vika, mie vähän jäin arpomaan että mitenhän korkealentoisia ohjausliikkeitä Salama lukee :D

  VastaaPoista
 4. Niin tai näin! Onnea kaikille tasapuolisesti :) Annille ja Keiralle hienosta näyttely aloituksesta, Nealle sijoituksesta EVL'ssä, Ulla-kasvattajalle onnea kasvatin menestymisestä ja Milalle juoksujen alkamisesta, niin ja Retulle ja Salamalle onnea vaikka vain sen johdosta, etyä ovat olemassa.... Salamalle erityisesti ;)

  VastaaPoista