maanantai 27. helmikuuta 2012

ilta reeni.

Hallilla taas. Salama mukana ja Mila. Ensin koirat oli nuorten näyttelykurssilla tunnin ja sitten oma peko reeni Salkkarille päälle. Alotin henkilöryhmällä. Muutaman kerran yritti pussata henkilöryhmäläisiä:) Tästä tiukka huomautus ja koira hallintaan. Hienosti seurasi koko ryhmän läpi ja pari istumista henkilön vieressä. Kiva fiilis. Nami palkka. LIIKKEESTÄ maahanmeno. Tämä super!!! Pallottelua. LUOKSETULO. Tämä hieno! Pallopalkka. LEIKKIÄ väliin pallolla.
Kolme ukkoa piilossa. Ekalla ukko tarjosi rullan. Palautus sivulle:) Ihan itse. Kehu. Näytölle juosten koiran kanssa. Palkka namilla. Toinen oli oikea maaliMIES. Juha piilossa. Salkkari pussasi ekana ,otti itse rullan ja PALAUTUS NOPEASTI SIVULLE. kEHU! Näyttö juosten. Palkka namilla. Kolmas pitempi matka . Piiilossa myös. Lähti kivasti ,nappasi rullan heti ja sivulle palautti. Näyttö juosten ja namit ja pallo palkaksi. IRTO RULLAT.

Lopuksi Paikkamakuu kolme koiraa. Pallo edessä. Kävin palkkaamassa yhdenkerran. Haisteli ekana ,josta huomautus. Tarkkaavainen asento tästä johtuen lopussa. Pysy hyvin. Hyvä reeni . Ei haitannut vaikka tunti sitä ennen reeniä näyttelyjutussa. Päinvastoin kova into tehdä. Salkkari on ollut ihan villi leikkauksen jälkeen:) Taisi muuttua pennuksi taas? Jalka voi hyvin ja ei mahakaan ole ollut yhtään kipeä. Vähän liikkuminen erillaista kuin ennen ,mutta tasottuu varmaan ,jonkin verran viellä ajastaan?

1 kommentti:

  1. Se oli hyvä treeni toden totta: ei voi sanoa, etteikö Salkkari ymmärtäisi rullan ideaa ;-)
    Eikä siihen montaa harjoitusta tarvittu.
    -Leena

    VastaaPoista