tiistai 14. helmikuuta 2012

Sunnuntain hallitukset

Hallilla käytiin Sunnuntaina:) Vihdoinkin pakkanen oli kivasti 12 asteen tietämissä. Salkkari siis mukana. Alotin Rulla jutilla ,koska oli siis PEKO puolen harkka ;D Tehtiin piilo nurkkaan ja Leena piilolle ,rullan kanssa. Lähetin ja kivasti lähtikin piilolle. Ensin pussattiin Leena ja ilmeisesti useaan kertaan. Kun oli naama pesty oli rullan vuoro. Toi käteen ja mentiin näytille. Vähän oli ihmeissään mikä tää juttu nyt on? Toinen sama uusintana ja nyt hokasi juonen ja meni suoraan rullalle ja toi. Näytöllä Leena palkkasi nameilla ja mie kanssa rullan tuonnista. En nyt huomauta pussailusta ,kun luulen että rullasta tulee se ykkösjuttu, joten varmaan tuo pussailu jää pois?
Tunnari: Leena vei kapulat. Tein koemaisesti alun.Hyvin pysy kun käännyin sivulla. Lähti ilosesti ja haisteli oman ,mutta toi viereisen. Tästä tiukka huomautus. Otettiin uusiksi ja nyt löyty heti oma! Siitä hyvät leikit omalla kapulalla ja namit.
Seuraamista ALOKAS luokan. Leena käskytti. Palkkana tunnari kapula kädessä näytillä. Hienosti seurasi,pientä koomailua PA:ssa. Siis hidas. Johtuu kapulasta! Vaadin kuitenkin kunnon PA:n . Kiva fiilis seuruussa.

Nouto. Kivalta näytti muuten ,mutta pientä koomailua ,pitäiskö tulla sivulle vai eteen? Otin sivulle ,jossa hetken odotin ennen irrotusta.
LOPUKSI Paikkamakuu ryhmässä. Kivasti ekalla maahan ,palkkasin siitä. Nea jäi seisomaan häiriöksi lähelle sivuun. Juuri kun aika tuli täyteen Salkkari keksi lähteä katsomaan Neaa? Tästä huomautus ja takas paikkamakuuseen. Pysy vaikka toiset vapautti koirat ja taisi Leena jopa leikkiä lelulla siinä? Salkkari ei aikaisemmin ole noussut makuulta ylös. Voipi olla vaan pikku työtapaturma tämä? Katsotaan!!! Siinä taisi olla se reeni? En muista tarkkaan:) Hyvä fiilis jäi tuosta Rullasta!!! Mukava seura taas paikalla. Hienosti keskitty hallilla ,vaikka oli muitakin koiria tekemässä samalla aikaa..HIENOA Salkkari!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti