maanantai 19. maaliskuuta 2012

Leiriä!

JEE! Leirille pääsy on varmistunut, joten auto starttaa sitten heinäkuussa TOKOA 4 päivää leirille. Susan ja Ruut lähtevät mukaan ,joten oikein mukava kesäretki siis tiedossa. Tuskin jaksan odottaa..Salama tietysti lähtee mukaan;D Ensiksi tetysti käymme viikolla kokeessa Imatralla,jotta saadaan oikea koulutusvire päälle:=0

Eiliseen reeniin sitten ,joka oli hallilla.Avustajan toimi Nea :) Annoin Salkkarin purkaa ekaksi ulkona hieman höyryjä haistelemalla pihaa. En siis komentanut millään lailla sitä.Olen huomannut ,että jos se ei pääse tohottamaan,ennen reeniä suurimpia höyryjä ulos ,se ei keskity heti kunnolla harkassa? Olisiko tässä yksi syy sen käytökseen? Mentiin halliin sisään ja otin koe asennon ja kas Salkkari laittoi työvaihteen päälle heti. Otetiin alkuun siis käskytyksellä Perusasentoa ja siitä Hyvä sana ja nami palkka.Tehtiin omaan tahtiin ,vaikka Nea käskytteli omiaan:) Ei paineta Salkkarilla.
Toisena Seuruuta ja siinä vain pikku seuruuta eli lyhyttä. Nyt jopa kävi pysähdyksessä PA. Tuntui että oli oikein hienossa vireessä. Luoksetuloa myös. Salkkari meni ekana maahan ,nea laitto istumaan. Lähti hyvin ja sivulle tulo vähän väljä. Palkkasin pallolla kuitenkin ,kun oli hienossa vireessä. Pari noutoa tehtiin . Ekalla lähti ennakkoon. Nea haki kapulan pois. Kaksi seuraavaa oiken hienoja. Lopuksi pikku leikki ja lopetin siihen. Hieno reeni! Ehkä se siitä viellä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti