lauantai 17. maaliskuuta 2012

Voi,että on helppoa kun on Bortsu !

Ensin ,että en vaan unohda ,kiitos LEENA hauskasta reenistä ja mukavasta JUORUILUSTA :) Joo me juoruiltiin ja nautittiin siitä täysin rinnoin ;D Annettiin mennä kerrankin ihan överiksi kerta kaikkiaan! KYLLÄPÄS tekikin oikein hyvää ja oli erittäin virkistävää =) Toiseksi ilmoitus ,meidän karvajalat sai taas luita. Ihan tuoreita ja 58 kiloa. Hanna oli taas käynyt pari elukkaa viemässä teuraaksi ja siitä myö täällä nautitaan monta kuukautta. Oikein luomu luuta. Täytyy varmaan pakkaseen laittaa. ? No itse reeniin sitten..Leenaa odotellessa laitoin ruudun ja merkit valmiiksi. Otin sitten Salkkarille pari ruutua ja yhden merkin ja yhden Merkille ja siitä ruutuun. Oli aika liukasta ja Salkkari varo vähän askelia, joten ei ihan nopeita suorituksia ollut. Oltiin tekemässä sitten seuruuta kun Leena tuli. Salkkari bongasi Leenan ja lähti tervehtimään sinne! ARGHH! Käskyllä tuli heti takas ja Leena alkoi heti liikkuroimaan. No Salkkari vetäsi siitä varmaan herneet nenään ja keksi ruveta jätättää? Jopa parista Liikkurin käskystä meni maahan ja jäi seisomaan. No mie sitkeesti vedin muutaman askeleen ja yritin palkata suht hyvästä kohdasta. Joo mie tiedän ,että ei saisi savu nousta korvista ja hillitsin itseni ja vein Salkkarin autoon. Tauko siis..

Toinen setti...Pallolla hieman leikkiä ensin ja pari kiertoa:)Leena liikkkuroi. Alotin noudolla kun se on Salamasta aivan huippu juttu! Pysy hienosti heiton ja pikku viiveen jälkeen ,käsky tuo! lähti ihan hyvin ja tuli muistutuksella sivulle ,mutta räkäs kapulan ennan miuta? Jaa..Uusi yritys. Sama ,mutta pudotti kapulan ihan edessä.Jaa! Kolmas ,mutta huomautin sikailusta nätisti! Ja kas kummaa sieltähän se kapula tuli sivulle ja viiveestä vasta irrotus. HIENOA! HYVÄ palkka.
SEURUUTA: Otin namilla ja Leena liikkuroi. Nyt oikein hieno seuruu kaikki osiot mukana. Ei mennyt halpaan enään?Ei myöskään liikkurista ottanut painetta nyt? TAUKO! Autoon.

Kolmas setti:) Häiriötä. Salama sivulla PA. Leena häiriköi. Ei mennyt halpaan ei. Toinen Salama maassa ja mie pikkumatkan edessä. Pysy ,ei ottanut Leenan käskyjä! Pallolla kopitelua ja nameja. Nyt annoin luvan kanssa mennä Leenan luo tervehtimään. Hyvillä mielin lopetin reenin.

Leenan sanoin! Joku muu olisi laittanut koiran autoon ja paiskannut oven kiinni ja KAASUTTANUT kotia. Onneksi mie tiedän tuon koiran temput jo ja en antanut periksi. Saatiin jonkunlainen reeni sitten tehtyä!?

En kyllä tajua tuota koiraa vieläkään!Se mitä se teki taas tuolla reenissä (valitettavasti tunnelmaa ei saa tähän) oli sitä samaa kuin viimekesänä? Se ei vaan työskentele tosissaan ? Kun sille siitä, sitten huomauttaa se muuttuu kuin toiseksi koiraksi ja toimii ihan hyvin? Miksi pitää ensin huomauttaa?En tiedä ottiko painetta liikkurista vai ei ,mutta kun ei päässyt tervehtimään aluksi liikkuria rupesi temppuilemaan taas? Vai mitä tapahtu?Lukeeko tuo miuta niin tarkasti ,kun huomaa ,että en ole tyytyväinen siihen se tekee sen tilan itselleen? Kun taas huomaa ,että vaadin kuitenkin siinä tilassa tekemään KUNNOLLA hommia ,se jotenkin alistuu siihen ja homma toimii? Viiraako sillä päässä vai miulla? Olisiko tuo vain ,niin jääräpää,että meinaa aluksi huolimattomasti tehdä ? Onko sillä vire jotenkin väärä tai sitten mie en vaan osaa yhtään mitään itse tehdä oikein? No kun sai siis, itsensä siihen tilaan,ei sitten pallokaan enään ollut IN? Namit kelpasi kuitenkin ihan hyvin? Voi, voi! Kylläpäs on ihanaa, kun on oppivainen ja liian viisas koira:( Tahtojen taisto tää on? Mitähän tuollakin päässää liikkuu vai sittenkään mitään? Vai onko miun oma pää ,viellä sen päätäkin tyhjempi? :) Kun sinne huutaa HALOO! Ei siellä mitään oo!

2 kommenttia:

  1. Älähän nyt Maire masennu =) Lentsun sanoin:"Tärkeintä ei ole päämäärä vaan matkalla oleminen!" Joten kyllä se siitä!

    VastaaPoista
  2. Moi. En masennu,mutta erään laulajan sanoja siteeraan:) Mä tarvitsen mun haavoja ,syviä ja suolaisia.Kun mikään ei tunnu miltään kipu korvaa Ystävää:)Ei vaineskaan ,kaikkeenhan löytyy järkevä selitys ? Ja päästiinhän me askel eteenpäin taas,kun mennään leirillekkin?Eihän kuiteskaan mikään ole niin varma ,kuin epävarma!

    VastaaPoista