lauantai 14. huhtikuuta 2012

Eka BH kurssi

Tänään oltiin Tapiksella siellä kurssilla:) Voi että oli mukava päästä itse oppilaaksi.Jee! En muista milloin miuta olisi omalla porukalla koulutettu kurssilla. Meikäläinen on itse aina ollut kurssinvetäjä.BH koe teemana siis. Alkuun tehtiin mikrosirun tarkastusta. Vein Salkkarin seuruulla paikalle. Nätisti seiso kun siru katsottiin. HYVÄ.
Koira autoon takas ja menin itse henkilöryhmään. Saatiin pariksi ihana Sakemanni( miun lemppari rotu). Alotettiin menemällä ilmottautumaan tuomarille vierekkäin. Ilmotus ja kättely ja koira sivulla perusasennossa. Tämäkin PRO! Halusin ottaa ekan paikkamakuun vuoron. Seuraamalla koira makuupaikalle ja tuomarin merkistä maahan.Itse menin noin 30 metrin päähän ,ensin koiraa kohti kasvot ja sit käännyin selin. Hyvin pysy.Ekasta käskystä istumaan.
Seuruuta ihan pieni pätkä ja siitä henkilöryhmään. Tämä oikein hieno. Salkkarilla ei paineita tässä! Kaksi istumista ryhmässä ihan henkilön vieressä. Ei ongelmaa.
JÄÄVÄT. Hymm! Ohjaaja on kyllä tollo! Koe ohjeet ovat muuttuneet alkuvuodesta ja jäävät ovat hieman eritavalla tehty. Alotin istumisella liiikkestä. Piti siis pysähtyä ja sit vasta jättää koira. Meikäläinen teki suoraan jätön? Onneksi vetäjä huomasi ja päästiin korjaamaan liike.Jäi siis istumaan ihan hyvin. Toisena sama ,mutta koira maahan. Onneksi Satu muistutti siitä pysähtymisestä nyt. Siis seuruuta 15 askelta . Pysähdys ja PA ja siitä maahan ja itse 50 askelta. Olisi pitänyt ottaa luoksetulo maasta ,mutta en halunnut, vaan palasin Salkkarin viereen. Liikkeestä seisominen . Tämä ok. Annoin ennakoivan käskyn alussa eli STO:) Lopussa leikin siis patukalla hetken ja sit autoon. Salkkari oli sitä mieltä ,että liian lyhyt reeni ja ei halunnut mennä autoon? Keskusteltiin hetken miten toimitaan:) Hyppäsi sit autoon ja annoin kehut ja nameja palkaksi. Koko kurssin ajan vettä sato kaatamalla. no näinhän voi olla myös kokeessa,joten ei se miuta ja Salkkaria haitannut yhtään ;D Huomenna otetaan sitten eka kaupunki osuus..Katsotaan kuinka käy? Maalais koira on ekakerran kaupan edessä sitten kiinni jätettynä.Huh! hieman jännittää jo :=0

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti