perjantai 13. huhtikuuta 2012

Tapiksella

Illalla käytiin Jennin kanssa Tapiksen kentällä. Alotin Salamalla kävelemällä ,vähän kentällä lihaksia lämpimäksi:) SEURAAMINEN. Jenni katso ,että paikka ok ja pysähdyksissä istuu. Palkka kainalossa patukka. Vire voisi olla vieläkin parempi. ? Hieman hidasteli, jossain kohdin ,mutta muuten ihan ok. Yritin hidastelussa saada liikettä paremmaksi ja kehuin kun korjasi.Ärsyttää tuo sen keksimä hidastelu!!ARGH!Otin myös pikku siirtymiä ja niissä meni oikein hienosti. En tiedä pitäisikö vähän muuttaa tuota seuraamis kohtaa eteenpäin ,kun en vaan näe miten se siellä seuraa? Itseäni häiritsee tuo. En tiedä jätättääkö se oikeasti vai onko paikka vaan vähän liian takana?Vai vire väärä tai asenne?
LIIKKEESTÄ seisominen. Ekalla maahan. Miun moka kun en muistanut kertoa mikä liike. :( Toinen ok. Pysy hyvin ja ei ennakoinut istumista.
LUOKSETULO: Lähti hyvin ja hidasti sivulle tuloa. Uusinta ja siinä Jenni palkasi heti NOPEASTA lähdöstä. Nämä suht ok.
LIIKKESTÄ seisominen. Tässä ohjaaja anto ennakoivan tiedon mitä tehdään! Pysähty heti ja loppu liike ok.
PÄIVÄN kohokohta:)!!!! TUNNARI. Alku osuus koemaisesti käännyin. Jenni vei kapulat oma kolmas vasemmalta.Lähti kivasti ja haisteli vasemmalta .Oman yli ja kaksi kapulaa haisteli ja palasi omalle. Toi nätisti sivulle:) Palkka kapulalla. Hieno tunnari!!!!
NOUTO.Ekalla varasti ihan sekunnin ennen käskyä. Ei palkkaa ja huomautus tästä. Toinen super hyvä! Tunnarilla palkka:)
Kevennykseksi lopussa pari eteenlähetystä. Patukka kentän reunassa.
Patukalla leikkiä. Pitää muistaa, että käsky on juoksee eteenlähetyksessä!
Nyt pitää muistaa edelleen ottaa asenne reeniä, kun mielestäni tuo vire ja asenne ei taas kohtaa ! Voi tietysti johtua viellä jalasta? En kyllä usko ,koska kotona on ihan oikeasti asenne parempi kun tehdään harjotuksia? Ensi kerralla vaan leikitään ja otetaan korkeintaan nouto tai tunnari?
Lauantaina mennään sitten BH kurssin alkajaisiin:) Nyt taas jumpalle!

2 kommenttia:

  1. Mitä jos nostat sitä sen virettä ennen seuraamista ja sitä myöten siitä seuraamisesta tulis Salamalle kivempi liike?!? Esim leikkiä ja siitä suoraan seuraamista ja taas leikkiä jne. Se liikkuri voi siitä huolimatta huudella niitä käskyjä....

    t.ympyräkaupunkilainen

    VastaaPoista
  2. Moikka. Joo ,hyvä huomautus tuota ollaan otettu välillä useastikkin. Nyt tuo harjotus on vaan päässyt unohtumaan! Kiitti ,että muistutit.:)Näitä otetaan nyt jatkossa kuurina.

    VastaaPoista