torstai 21. helmikuuta 2013

koe ja MM-tiimi kakkonen harjoittelee:)

Käytiin Salaman kanssa kokeessa Kotkassa. Tuomarina Tommi Varis ja melkoisen tarkkana taas! Koe meni  hienosti kun katsoo numeroita mitä Tommi meille antoi. Niistä olen kyllä ylpeä:) Jos tämä rivi olisi kestänyt loppuun samalla sarjalla olisi ollut oikein huippu tulos. Valitettavasti kuten aikaisemminkin olen huomannut Salama pelkää hieman Tommia ja mitä lähempänä se on ,sitä vaikeampaa on salaman suorittaa liike:) näin se vaan menee...No tästä mie opin ,että Tommin kokeet on nyt pannassa ,koska paineistus on saatu poistumaan kokeesta ja haluan sen säilyvän tulevaa ajatellen. Valitettavasti se fiilis ,kun koira hieman väistää Tommia ,siirtyy myös ohjaajaankin,pienenä jännityksenä! Pisteet kuitenkin tulee tässä.

Paikkamakuu: 8.5 Salama oli käynyt lonkka asentoon heti ja yhdenkerran nuuskinut nopeasti maata. Ylös ja alas ekalla. Nyt on siis aloitettu paikkamakuun kanssa uusi reenitapa ,että tämä saataisiin pois siltä(nuuskiminen).

Seuraaminen 9 . Tuomari sanoi ,että oli yksi vajaa perusasento ,muuten hienoa täydellistä seuraamista! Tästä olimme hieman erimieltä katsojien kanssa ,kyllä koira teki kaikki pa:t ,no oli miten oli??:)

Istuminen 0. Salama kyllä pysähty istumaan ja sitten valui alemmas ei maahan eikä istumaan? Kuulemma olisi koira mahtunut mahanalle maate ,joten ei ollut kummassakaan asennossa. Itse tunaroin kun alotin väärällä seuruu käskyllä ja istumis käskykin oli jotain ihan kummallista. Ei ihme ,että koira oli ymmällä.

Luoksetulo:0 Ei kuulolla ollenkaan kun jätin? Tuijotti Tommia? Pysähty toisella käskyllä hitaasti. Maahanmeno ok ja sivulletulo ok. Pakko käyttää yllättävää käskyä pysähtymiseen ei ollut kuulolla.
Ruutu 9. Piste kun laitoin maahan kuulemma liian nopeasti seisokäskystä. Meni heti ja loppu osa ok. Olen tyytyväinen nyt ruutuun.
 Nouto 9 Vaikea sanoa mistä piste meni paras nouto Salkkarilla ikinä. Pa:t hienot ja kapulan nosto hieno ja palautus hieno.:)
Metalli: 9 En tiedä mistä lähti taas piste? Samat kun edellisessä. Hieno oli!!!
Tunnari. 9 En tiedä ottikko pisteen kun toi kapulan sikarina miulle ,mutta superhieno oli ja nosti oman heti ja tarkasti!! PA.t suorat. Ei pyöritä ei pureskele!
Kauko: 0 Tässä oli hieman ihmettelemistä tohon numeroon??? Ekalla heti seisomaan ja siinä liikkui ehkä korkeintaan puolikoiran mittaa kun nousi niin nopesti ylös. Muut vaihdot hienoja ja yhdellä käskyllä. Hissinä teki. :) Itse olin tyytyväinen kakeihin kokonaisuudessaan. Työtapaturma eka nousu.

Kokonaisvaikutelma 9 pisteet 187.
 Tommin mielestä koira tekee tarkasti ja osaa liikkeet . Ei mitään lisäämistä ja pois ottamista suorituksesta.:))HIENO  KOKONAISUUS ja hieno yhteistyö! Harmi vain nuo nollat!   Nyt vaan lisää kokeita ja harjoitusta. Itse olen sitä mieltä ,että ollaan edelleen huippusuorituksissa Salkkarin kanssa kun katsotaan noita numeroita! Joka kokeen jälkeen on numerot nousseet yhden pisteen edellisestä. Oikeaan suuntaan mennään kun muistetaan EVL on tulossa jossain vaiheessa ja sinne haluan nuo numerot korkeiksi kun siellä tuomarointi on paljon kovempaa ja taso kovaa ,jotta pärjää .Luokka on pitempi koiralle ja vaikeampi pitää virettä yllä. En halua todellakaan sotkea nyt saavuttettua yhteistyö fiilistä Salaman kanssa. Parempi hinkata voittajaa paljon ,että saan kisavarman koiran EVL luokan kokeisiin. Tavoite on edelleen nuo SM kisat Salamalla ja ehkä jokus kun tulee Salamalle hieman ikää lähdetään niihin karsintoihinkin yrittämään?? Ollaan kuitenkin jo EVL luokan liikkeet hiottu tarkoiksi ja valmiiksi. Hyvä pohja seuraavaan luokkaan on jo. Mielummin sinne varmana ja valmiina kun soitellen sotaan :)

Kakkostiimi oli koolla neljä ja puolipäivää. Susan ja mie siis:)) Kylläpäs oli hienot treenit ja hyvät pohdinnat taas . Oltiin jopa jo viimeisenä iltana, niin puhki harjoituksista ,että lähdettiin Annille iltakahville treenien sijaan:)!! Se kertoo jo paljon väsymyksen tilasta.Mitä ei olisi harjoiteltu! Hyvä kysymys ,ei vaan tule mieleen sellaista liikettä! EVL liikkeitä sekä voittajaa harjoiteltiin. Täytyy kyllä sanoa ,että hienot merkit ja ruudut ja ohjatut on Salkkarilla tulossa. Tiistaina oltiin hallilla ja Merja tuli myös paikkamakuuta ottamaan. Uudet ideat aloitettiin paikkamakuussa. Luoksariin löydettiin uusi idea ja uudet käskyt. Nyt ne näyttää toimivan ja Salama alkaa tajuta sen idean. Sisäänajoa tähän tehdään edelleen. Palattiin takaisin oikeaan istumisen käskytykseen ja käskyihin. EVL seisominen on otettu työnalle jäävissä uudelleen ja uudella käskyllä- Sitä myös sisäänajetaan salkkarille. Uusi EVL luokan koepalkkaus on myös otettu harjoitukseen irti muusta treenistä. Hyvin sekin alkaa sujumaan:) Tunnarissa ollaan palattu myös hieman nenänkäyttö treeniin nameilla:) Muistutellaan aina ajoittain tarkkaa haistelua. Jääviin on myös vaihdettu uusi viritys sana. Paljon uutta siis on ja hienosti mielestäni nää on alkaneet salamalle istumaan.? Keskiviikona mentiin sitten katsomaan Juliusta kun vein Susan ja Ruun asemalle. Ruut sai myös tutustua Juliukseen ja hienosti nuo toisensa sietivät:) Asemalla mentiin siis sisälle ja Salkkarille tää oli elämän ekakerta. Ei mitään ongelmaa kun oli NIIN paljon ihania ihmisiä:) Junaa ei Salkkari edes tainnut huomata kun ihmetteli autolle mennessä ,että mihin se Ruut jäi.. Oli ihan ihmeissään kun ei tullutkaan autoon Salaman kanssa takakonttiin. Oli siis sanotusti ulkona ,mihin ne katosi??:)Hassu koira! Hieno viikko ja KIITOS SUSALLE avusta rengin töistä. Kimmon oli aamulla pakko tehdät työt itse ,kun renki sanoi itsensä irti ! No me nähdään huhtikuussa taas MM-tiimin leirillä Susan ja Ruun kanssa. Siihenasti kovaa treeniä edelleen ja kokeita lisää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti