maanantai 5. lokakuuta 2009

KOE TREENIT. Päätin ottaa kummallekkin koeen omaiset treenit ilman palkkaa:) Ensin Retu

Metalli nouto: Hyvä tuo ihan kivasti suoraan sivulle.
Hyppy Nouto: Lähti hyvin hyppäämään ,kolautti takajalan. Haki kuitenkin kapulan ja toi hypyllä takas. Ok.
RUUTU: Laitoin ruudun nurmelle jossa korkea heinä:( Hyvä mie!! Lähti hyvin ja teki banaanit, pysähty ruudun viereen(ei nähnyt varmaan kunnolla) käsky ruutuun ja maahan. Kohti koiraa ja käännös vasempaan. Tuli kutsusta sivulle ja loppu asento ok. Oma moka!
LUOKSE TULO: Meni maahan nopeasti. Eka pysähdys super hyvä, maahanmeno hidas 2 käskyä .loppu hienosti sivulle perus asentoon. Vähän viellä maahanmenossa harjotusta.
TUNNARI: alussa pysy hyvin kun käännyin täyskäännöksen paikalla. Lähti ilosesti hakemaan , varmistin naksulla . Oma tuli ja kaunis luovutus. Tänään ihan hyvä suoritus! En ottanut ollenkaan seuraamista kun huomasin että linkkaa takajalkaa jostain syystä. Pitää katsella miten alkaa vaivata? Pitäiskö ottaa hieroja taas ennen kisoja varmaan:) Sitten MILA..

LUOKSE TULO: Ennakoi hieman lähdössä ,muuten pysy hyvin ,otin varmaan 20 metriä matkaa. Pieni avustus sivulle tulossa ja otti kivasti perusasennon. Pientä viilausta viellä. Vahvistan pysymistä istumisessa ja sivulle tuloa ilman apua.

Maahan meno: Seuraaminen hyvä, MENI maahan heti ja pysy . Käskyllä sivu perusasentoon istumaan. Nousi nopeasti . Aika hyvä tänään:)!!

Seisomaan jääminen: seuraaminen hyvä. Meni ekalla maahan:( siis maahanmeno on mennyt perille. Toisella jäi seisomaan ja pysy. perus asento hyvä.

HYPPY: Lähti ilman käsimerkkiä hypylle. Seisominen super. Pysy seisomassa kun palasin vierelle ja nopea perus asento käskystä.. Hyvä..

NOUTO: Varmistin istumista. Lähti kovaa noutoon ja toi kapulan eteen ja pudotti siihen . Nostin kapulan ja käsky sivulle. Pitää varmistella viellä tota luovutusta oikeassa asennossa.

SEURAAMINEN: Pientä seuraamista ,täyskäännös ja pysähdys, Käännös oikea ja vasen. Ihan ok. Siis seurautin vapaana. Pikku viilaamista viellä melko mukavaa muuten.. Olin ihan tyytyväinen kummankin suoritukseen.. Siis teimme ilman palkkaa ja ei ole ongelma Milalle:)!! Lopuksi leikkiä pallolla ja juoksemista.. Harmittaa vaan toi retun jalka..En ota hyppyjä ennen kisaa ollenkaan ,jos tosta rauhottuisi?? Taitaa olla lopun aikainen vaiva tuo=0. Hyvällä mallilla toi Milan tottis. Ensiviikolla otetaan sit suoritukset kaupungissa kentällä ja parkki hallissa. Otin koirilla yhdessä paikkamakuun lyhyen . Kerran Mila nousi ,mutta kun huomautin meni takas maaha.. Tota pitää harjotella lisää porukalla. Jos nyt sellasen saan jostain kasaan??? Pitää ottaa noita palkatta liikkeitä useammin ennen kisaa ja leikkiä sit super hyviä leikkejä lopuksi. Eiköhän tää tästä ala sujua=)) Harjotusta ,Harjotusta ja töitä tän eteen pitää kovasti tehdä!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti