lauantai 9. kesäkuuta 2012

BH KOE

Virallisesti ensimmäistä kertaa voidaan kirjoittaa Salamalle nimi...BH Arrow!!!!!JEE. Tänään siis kokeesta tuli HYVÄKSYTTY ja saatiin ensimmäinen titteli koiralle. Yksi etappi taas saavutettu. Maarit otti nauhalle suorituksen ,joten linkki tulee sivuille kunhan saan sen:) Salkkari oli loistavalla tuulella vaikka ilma oli paahtavan kuuma.Numerolla 7 kisasimme . Tuntui todella hyvältä fiilis kummallakin. Hieman oli kyllä perhosia vatsassa ,mutta juuri sopivasti. Arvostelukin oli oikein loistava. Pelkkiä erinomaisia ja erittäin hyviä oli tuomarin arvostelu:) Toki aina on paljonkin mielestäni korjaamisia liikkeissä,mutta tässä osiossa ne saakin olla. Salkkari ei vieläkään voi ymmärtää ,miksi paikkamakuusta kutsutaan luokse??? Joten huonoin liike oli liikkeestä maahan ja siinä se luoksetulo osuus:) Siinäkin arvostelu oli kyllä erinomainen? No hienosti meni kuitenkin ja päästiin nollaamaan se edellisen kokeen epäonnistumiset. Riinakin sasi kokeen läpi ,joten siskokset siis kumpikin saavuttivat samassa kokeessa TITTELIN:) Onnea viellä Nealle ja Riinallekkin kasvattajalta!!Hienoja lapsosia MILALLA.SUSAnilla ja RUULLAKIN hieno päivä SM kisassa tulivat 3:siksi!!!!Jee, hyvä Susan ja RUUT!! Huomenna saadaan jännittää todella ,kuinka loppu kisassa heille käy.? Peukut pystyyn;D Meillä parinviikon päästä AVOluokan koe,joten sitä sitten hiulaamaan.Kuitenkin fiilistellään viellä hetken BH kokeen jälki tunnelmia.KIITOS kuvista Satulle! Salkkarin vieressä sen ihailija .Tunne oli heillä kyllä molemminpuoleinen. Kiitos siis ihaijialle Salaman kannustuksessa kokeessa.

5 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Kiitos onnitteluista ja onnea vielä meiltä Salamalle ja siulle! Teidän tekemistä on kyllä kiva katsoa (:

  VastaaPoista
 3. Kiitos! Yhtä hyviä ne siskot on!! Mikä toisella hyvä toisella heikompaa:) Niinkuin puhuttiin jos ne voisi yhdistää:) ;=0 Onnea viellä Riinalle hienosta suorituksesta ja BH koularista. Seuraava koitos sitten parinviikon päästä siskoksilla ;D Ei kun reenit siis pystyyn...

  VastaaPoista
 4. Onnea BH Salama! Näytti kyllä hyvältä meno videolla. Kontakti pysyi todella hyvin koko seuruun ajan =) Tsemppiä kahden viikon päähän!

  VastaaPoista