torstai 6. joulukuuta 2012

koe

Käytiin toissapäivänä tekemässä Teijan ja Nean kanssa viimeinen koereeni ennen tänpäivän koetta. Jos joku olisi nähnyt Salaman osuuden harjoituksesta ,ei uskoisi että olimme tänään valmiita lähtemään ylipääsä koko kokeeseen:) En usko että siitä löytyy mitään järkevää kertomista? Harjoitus oli siis katasrofi:D Otettiin sitten yhteen taas pitkästä aikaa . Salkkari liikkui omalla yksityis alueella ja mie omalla ,niin sanotusti. Huh! Hieman kyllä hirvitti tänäaamuna lähteä kokeeseen ,mutta päätin siis mennä ja ehkä olikin hyvä idea? Tulos oli kolmonen. Kuitenkin olin todella hyvilläni kokeesta, koska nyt tuntui selvästi ,että me kohtasimme toisemme samalla aaltopituudella vihdoinkin. Salamalla oli loistava fiilis heti paikkamakuussa jo. Tunsin ,että nyt lähtee hienosti koe. Kumma ,että jo heti paikkamakuussa näkee miten koe menee? Jotenkin sen vaan tuntee ,sen fiiliksen silloin. Kyllä moni tulikin kysymään kokeen jälkeen mitä olen tehnyt kun Salkkari oli niin super hieno kokeessa? Vähät tuloksesta ,kun meillä oli vaan niin hauskaa ja mukavaa kummallakin. Harmi ,että se loppui niin nopeasti?;D Ykkönen oli lähempänä kuin arvasinkaan . Harmi ,että tunnari oli 0. Se vaan kun fiilis nousee alkaa tunnarissa näkymään viereisen nostolla. Salama kylläkin oli ihan varma itse ,että se oli oikea:)) No jääköön miun salaisuudeksi ,että ei ollut. Pysyköön siinä uskossa että oma tuli! Salama odotti autossa koko ajan kun kävin ilmoittamassa meidät tulleeksi. Käytiin sitten pieni lenkki ja vähän leikittiin. Paikamakuulle menossa annoin hieman haistella tuomaria ja liikkuria ja en ottanut asentoon kuin vasta ihan kun oli pakko. Painu maahan nopeasti. Oli hieman käyttänyt nenää maassa joten piste lähti siitä. No lähteköön ,minkäs voit? :)) Makuu siis 9 pstettä.
Seuruu: Lähti juoksulla alkuun ,jossa mie lähdin aikas yllättäen liikkeelle ja Salkkari hämmästy ja oli huolimaton. Muuten seuruu kuulemma oikein hienoa. Pisteet 8.5
Istuminen liikkeestä. 9 Alkuseuruu ei miusta hyvä ,tuomarista ihan ok.
Luoksetulo. 5 . Tämä ihan oikeutettu numero. Ei pysähtynyt kunnolla käskyn jälkeen. Maahan meni hienosti heti ja nopeasti. Loppu hyvä.Pitää keksiä tohon eka pysäytykseen jotain? 
Ruutu. 7. Nousi kai hieman ennakkoon lopussa sivulle tuloon. Hyvä ruutuun meno ,nyt nopea. Löytyi siis ruutu. 
Hyppynouto: 9.5. Lähti hieman ennakkoon hypylle. Hyvävaan, kun aikaisemmin ei oikein irronnut hypylle! 
Metalli:8 . Siinäkin lähti hivenen ennakkoon. Muuten superhyvä. Ai ai, tolle pitää tehdä jotain :)
Tunnari.0 voi,voi otti väärän ,mutta teki muuten super hyvin . Luuli tuovansa siis oman. oli erittäin varmakoko liikkeen ajan:)ITSEVARMA siis..
Kaket. 7 Ei liikkunut ,mutta ennakoi yhden maahanmenon. Muuten ok. Anne sanoikin ,että ei liiku sitten senttiäkään ,miten se tekee tuon??:)
Kokonaisvaikutus 8.5 . Kumma silloin kun miusta tuntuu hienolta koe on kokonaisvaikutus 8.5 ja sitten kun ei tunnu se on ollut 9. Missä vika? Pisteet siis 216,5 ja sijoitus 2 :) Todella mukava lopetus tälle vuodelle. Fiilikset oli tosi hienot kummallakin. Tuomarina iki ihana Anne Nokelainen. Tuomari siis halasi myös koiran kun koe oli loppu! Siitähän Salkkari tykkäsi kovasti :))
Tän vuoden kokeet nyt sitten käyty ja niitähän kertyi se 12 kappaletta. aika siis toukokuun ekapäivä ja viimeinen siis 6.12 . Kova tahti kokeeseen ,mutta halusin käydä montakoetta ,että saadaan varmuutta kummallekkin. Nyt alkaa olla takkityhjä ja meillä alkoi siis kuukauden loma :) Ansaittu kummallakin ! Sanoinkin kokeen jälkeen ,että nyt ei tehdä mitään pariinviikkoon . Maataan ja räitään kattoon vaan kumpikin:) Voi olla ,että ei jaksa noin pitkään ,mutta katsotaan kauan lataus vie meitä ;D Tammikuussa alkaa siis uudet kovat reenit ,kun nettikurssi starttaa alkuun. Ensivuoden tavoitteet on siis jo selvillä. Ollaan jopa ilmoiduttu fayball kurssille ,jonka Leena pitää:) Onpahan jotain muutakin tekemistä kuin vain tokoa. Tottis on kyllä ensivuodenkin ekalajimme. Tottisvalion arvoa olisi tarkoitus saada aikaseksi . Jos hyvin käy ehkä keväällä olisi myös tarkoitus lähteä raunoita harjoittelemaan m,kun tuo haukkukin kerran löytyi?Katsotaan ??

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti