keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Möllitokoa

Eilen illalla käytiin Imatralla tokoilemassa:) olin luvannut tuomaroida Alokasluokan ja lisäksi sain myös Avon tuomaroida. Kivaa oli ja hienoja koiria kaikki. Alaluokat olivat kovantasoisia ja taitavia koiria kaikki. Oli oikein ilo saada tuomaroida juuri nämä koirat. Onnea kaikkille osallistujille! Salama sai PALKAKSI miun tuomaroimisesta ilmaisen Evl luokan suorituksen. Evl luokassa oli sovittu ,jos palkkaa koiraa siitä vähennetään pisteitä. otin siis tämän tavan. Meidän eka EVL ikinä kokonaisena MIULLA ja Salkkarilla!:)

ISTMINEN: 9 tässä namipalkka :) Istui hienosti eikä tassukaan liikkunut!

PAIKKAMAKUU: 8 Haisteli edelleen lähtiessäni  koiran luota. Muuten hieno ja tarkka makuu. Namipalkka.

SEURAAMINEN 10. NO se oli kait aika hyvä,vaikka ei tuntunut siltä:) Kaikki pa:t teki suorassa ja hieno kontakti. Ansaittu 10!
Z .10 Se oli kyllä tosi hieno!!! Kaikki asennot oikein ja hienot seuruut!!

LUOKSETULO 8. Tässä olin kyllä tyytyväinen:) Pysähty heti ja meni maahan tokalla käskyllä. Vauhti tasanen ja ihan ok. Alkaa reeni näkyä siis?Hyvät palkat.

Rutu 7.5 .Tarkensin merkin ekana ennen lähetystä :) Merkki voisi olla nopeampi. Ruutu super hieno . Meni vauhdilla . Loppuosa ok. Hieno oli!!! Namipalkka liikken alussa,sekä merkin näyttö. Siitä pisteitä pois:) Kokeessa varmaan olisi ollut 9??

Ohjattu 5. Näytin merkin ekana. Varmistin että löytyy. Meni merkille hyvin:) Oikea oli kapula. Otti oman heti oikealta ja lähti niin kovaa noutoon ,että merkki lensi KAUAS!!!! Palkkasin hyvin tästä ! Siitä lähti taas useampi piste!! Ei haittaa pääsin palkkaamaan kunnolla niin hieno oli suoritus!! Kokeessa varmaan olisi tullut 9 ehkä?
Metallihypyllä 8.5. Hyppy oikein hyvä ja ottikapulan ja toi reippaasti. Kapula oli tosi iso (ei ollut kuin.ISO tai IHAN pieni) vaihtoehto tarjolla! Valitsin ison! Palkkasin hyvin namilla:) Siitä pisteitä pois.Salkkari ei pitänyt noin isosta metskusta pudotti kerran tuodessa.
Tunnari 9. Tämä super hyvä. Palkkasin odottelusta ja tuomisesta . Siitä piste pois!
Kaket 5. Taas ekana seiso käsky ja nousi nopeasti ja eteni hieman ,muut ihan ok. Palkkasin hyvin nameilla ja kehuilla!
Pisteet 252,5 ! Laskin ,että jos kokeessa olisi tuo ohjattu ollut sen 9 pisteet olisivat olleet oikeati 279.5 Hyvä ykkönen siis KELTANOKILTA!!! Hyvä jatkaa harjoituksia taas tästä ja vahva usko edelleen ,että oikeeseen suuntaan mennään!! KIITOS Imatran porukoille kivasta Möllistä!!!

1 kommentti:

  1. Voi mieletön miten iloinen olen puolestanne! Onnea ja tsemppiä maaliskuun kokeeseen :)

    VastaaPoista