tiistai 18. kesäkuuta 2013

MM-tiimi ja kree

Pennut täyttivät sunnuntaina 5 -viikkoa. Muutama uusi kuva tuli Annelta ,mutta en saa niitä tähän:( Kree on varsin pätevä ja vilkas. Ruoka maistuu sille hyvin ja leluilla leikki sujuu. Tyttönen ei meinaa pysyä pentulaatikossa enään ja onkin ensimmäinen ,joka on aina jokapaikassa. Kree ei pelkää ääniä ja pitää kovasti ihmisistä. Hieno paimenen alku kaikkiaan. Annen pennut on nyt alustavasti kaikki varattuja ,ainoastaan yhden pojan koti on viellä mietinnässä.Ottajia on kyllä ,mutta katsotaan kuka sen sitten saa:) Pentujen luonteet alkavat hahmottua toisistaan ,mutta varsin tasainen pentue kuuluu olevan edelleen. Ainoastaan kokoeroja löytyy enemmän. Annen Snow pennut ovat kyllä aina olleet varsin isoja ,joten jos puhutaan pienestä pennusta,kuten Kree pentueessa on .Sekin on kyllä aivan normi kokoinen, kun toiset edustavat hieman isompaa kokoa:) Joka tapauksessa hienoja pentuja taas Snoukalla!!!

MM-tiimin tapaaminen oli siis viikonloppuna. Taas sai kyllä nauraa itsensä kipeeksi ,niin mukava tuo meidän tiimi on.!Lauantaina sää suosi meitä ja koulutus kestikin hieman pitempään illalla. Teoriassa käytiin siis kisaamista ja jännitystä kisassa. Hienoja oppeja tuli ja vinkkejä kisaamiseen.Kyllä taas uskaltaa mennä kehään uudella opilla. Lauantai aloitettiin siis kisamaisella harkalla ,jossa kolme liikettä otti jokainen ja toiset arvosteli Hyviksinä ja Pahiksina:) Salamalla oli koemaisena Tunnari, Ohjattu, ja Seuruu.
Plussat liikkeistä. TUNNARI
Rauhallinen haistelu
Täsmällinen palutus
tasainen vauhti
ISO PLUS hyvä kisapalkka
OHJATTU:
Palautus hyvä
Kuunteli hyvin /ei epävarmuutta
Hyvä kontakti
Vastaa hyvin kisakehuun
SEURUU:
Hyvä kontakti,pää pysyy
Ohjaaja liikkuu hyvin. Ohjaaja selkeä,märätietoinen,toimii hyvin:)
Miinukset
Kehääntulossa voisi olla paremmin kontaktissa ja sivulla ollessa.
Ennakoi lähetystä Tunnarissa. Pyöritteli vähän kapulaa suussa.
Hypi ohjaajaa vasten kisapalkassa.
OHJATTU:
Kapulaa laittaessa ohjaaja antaa vinkkejä vartalolla kapuloista.Pyörittelee vähän kapulaa. Koski vähän kisapalkassa koiraan.Toi väärän kapulan. Monta käskyä.
SEURUU:
Ei istunut yhtä perusasentoa.Sivuaskeleet kulkee, koira hieman vinossa.Täyskäännös väljä,Ei osannut kisapalkkaa kunnolla myydä koiralle.

Muuta leirillä opittua. Huomio ensimmäiseen liikkeeseen  Paikkamakuun jälkeen. Kehääntuloja lisää.Liikevälit maahan ja kutsu sivulle ennen seuraavaa liikettä?
Paikkaistuminen. Katso ,että asento hyvä istuessa.Tarpeeksi takana.Palkka mukaan piiloon.Vieras kehuu koiran. Näyttäydy lelun kanssa piilosta ja kehu. PM lelulla ylös ja alas menot. Palkka piilossa mukana.Piilosta ulos toista kautta.Seuruu: Ohjaaja asenne ja katse eteenpäin. Ei kerätä kolikoita:)) Kerro koiralle käännökset. Hidasta käännöksissä selvästi.
Kaket: Pallo sivulle.Peruutus leikkissä päätä milloin se asento tulee.ja peruutus loppuu.Lihapulla palkka?
LUOKSARI: Takapalkka apparilla. ? Läpijuoksut takapalkalle (appari?) Kierto takapalkalla myös. Heitä lelu sivuun taakse. Merkit myös kierrolle. Lopuksi otettiin siirtymiä askelilla ja kas vaan oltiinkin kaikki rivitanssia tekemässä ja kakkahousua!! Kylläpäs oli hauska seuruu:)Sunnuntaina oli lyhyempi päivä ja siinä käytiin loput liikkeet läpi mitä ei lauantaina ehditty. Täysi viikonloppu ,täyttä tokoa. Syyskuussa uusi leiri ja sitä ennen kokeita käydään uusilla opeilla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti