torstai 18. heinäkuuta 2013

Kreen lähtö

Pientä päivitystä taas. Olemme olleet edelleen tokosta lomalla:) Nyt hiljalleen ollaan alettu tekemään pikku palutusta arkeen.Susan ja Ruut kävivät kesälomalla täällä 10 päivää saimme nauttia seurasta. Olipa hauska ja mukava pariviikkonen. Tokoiltiin jopa yhden kerran:) Nea ja Riina olivat myös treenissä mukana. Loput ajasta vietettiin löhöillen ja tietysti käytiin katsomassa  HIEKKALINNAT JA SYÖMÄSSÄ SATAMASSA LIHAPIIRAKAT.  Toki käytiin jokapäivä Kreetä sosialistamassa,milloin missäkin. Jos joku pentu on käynyt  10 päivän aikana ,jossain todella useassa paikassa ,niin Kree kävi. Lampaista -veneeseen ja kaikki siltä väliltä mitä vaan keksittiinkään? Miusta kyllä tuntui ,että Kree sosialisti Susaa ,eikä toisinpäin. Pennulle kaikki oli vaan ,niin itsestään selvää ja helppoa. Kree on vaan niin lunkki pentu. Annelle suuri kiitos ,todella hienosta pennusta. Niinhän siinä kävi ,että pentu lähti Susan ja Ruun kaveriksi Järvenpäähän. Susan blogista voi lukea heidän touhuista lisää. Kree ilmeisesti sitten aloittaa myös MM.tiimin koirakkona Susan kaverina? Todettakoon tässä julkisesti myös ,että pennulle ei ole asetettu muita tavoitteita kuin MH kuvaus sitten joskus. Kaikki mitä Susan tekee sen kanssa on heidän oma päätös. Ei nyt ainakaan tule kenellekkään epäselväksi ,että mie olisin asettanut ,jotakin paineita tälle upealle koirakolle:)) Heidän lähtiessä omaan kotiin sanoinkin ,että nyt vaan Susan nauttii pennusta ja Ruullehan se on kaveriksi otettu ja ehkä tulevaisuudessa Kreestä tulee osa Susan työprojektia? katsotaan.. Toinen asia viellä julkisesti. Me ei sitten päästy LPKY:n  PM joukkueeseen;(  Ei päässeet Riina ja Neakaan ! Harmi. Oli kuulemma arvottu kuka pääsee ja kuinka ollakkaan samat koirat siellä kokeessa kisaa ,kun ainan ennenkin. Ihme kun arpa osuu just niille aina? Mie en kyllä ole ollut noissa arvonnoissa mukana ,joten taitaa olla yksityiset arvonnat olleet??? No elämä jatkuu ja muutamat kokeet ollaan jo bogattu syksylle. Katsotaan nyt miten monta koetta viellä loppuvuodesta pääsee käymään? Ei oteta kuitenkaan paineita ,käydään kun siltä tuntuu:) Kuvia viimeiseltä päivältä kun pentu lähti kotiin:) Yksi kuva uudesta poikaystävästäni;D

4 kommenttia:

 1. Kiitos paljon, että saatiin olla jälleen luonanne ja kiitos paljon pennusta! Meillä menee hyvin ja Ruut pitää kovin pikkuisesta :) ps. Mikäs uusi kaveri sulla muuten on?!?

  VastaaPoista
 2. No se uusi on tietysti Jörn Donner:)) Kuten kuvasta näkyy ,salarakas siis....Tavattiin tuolla Mikkelissä ,vahamuseossa ja heti rakastuttiin kumpikin toisiimme!!

  VastaaPoista
 3. Hauska :) Mä kait olen sitä ikäluokkaa, etten tunnista :P Kovin ollaan kuvassa tyytyväisen näköisiä ;)
  Ps. Eilen vierailtiin Hämeenlinnassa siskoni luona. Autoilut sujui hienosti nukkuen (kiitos autoilutuksesta) samoin oli oikein reipas uudessa paikassa ja kävi tervehtimässä kaikki paikalla olijat. Mummi muuten ihastui iki hyviksi pentuun. Mä niin pidän tuon iloisesta ja avoimesta luonteesta :)

  VastaaPoista
 4. Kiva! On se vaan niin söpökkä:) toiset pennut olivat myös käyneet itse uimassa. Anne kysy mikä geeni sen aiheuttaa ja mie vastasin MAJAVA geeni:))

  VastaaPoista