torstai 14. elokuuta 2014

Korjaus edelliseen!

Edellisessä tekstissä kerroin oman ajatuksen agility jutusta. En haukkunut Stefiä ja jopa kiitin sitä reenistä Salaman kanssa. En ymmärrä mitä nuo kaksi henkilöä kommentoi asiaa noin kärkkäästi ,kun en edes tunne kyseisiä henkilöitä? Ilmeiseti Kavereita ? En ole koskaan nähnyt heitä katsomassa reenejä ja toivoisinkin ,että he laittaisivat miulle koko nimensä ,jotta tiedä kuka siellä keskustelee asiasta kanssani? Myös heidän kommentit ovat julkisia syytöksiä miuta kohtaan !En edes ole varmaan koskaan nähnyt kyseisiä henkilöitä enkä tunne heitä eivätkä he miuta!Miten tää juttu edes liittyuy noihin kahteen henkilöön ,ei tietoa? Ellei tuo toinen ole kyseisen koiran omistaja ,enkä silti ole häntä koskaan nähnyt einkä tunne?Tää oli miun näkemys tästä asiasta ja toivon ,että Stefi ottaisi yhteyttä soittamalla miulle itse ja kertoisi oman näkemyksen tähän henkilökohtaisesti!Mielestäni tuo koiran hoito ei liittynyt mitenkään miun aiheeseen. Mie kyllä tiedän myös milloin oma koira on käynyt reenissä ja kuinka monta tuntia. Olenhan viennyt sen sinne ja maksanut reenit itse! Nämä henkilöt sotkevat vain asioita jotka ei heille etes kuulu!Jospa mie ja Stefi hoidetaan tää juttu ihan keskenään !Ehkäpä se totuus sieltä alkaa sitten pikkuhiljaa tulemaan esiin ,kun asialla tahtoo olla aina kaksi osapuolta!Ihme soppa tästä on tullut? Soitappa Stefi miulle ihan itse! Odotan.....

2 kommenttia:

  1. Minusta on edelleen asiatonta kirjoitella tuollaisia julkisesti, vieläpä henkilön omalla nimellä. Siksi puutuin asiaan. Muuten en aio olla sinuun missään yhteydessä tai jatkaa tätä keskustelua.

    VastaaPoista
  2. Edelliseen jo kommentoi etten tunne kyseistä henkilöä. Ilmaisin vain mielipiteeni tälläiseen nettikirjoitteluun eikä kumminkaan ollut tarkoitus mitenkään erityisen kärkkäästi mieltä osoittaa. Harmittaa että näin on käynyt.

    VastaaPoista