keskiviikko 3. maaliskuuta 2010

purina lähestyy :)) APUVA!

KISA REENIÄ :)) Purina lähestyy. Kamalaa ollaan jo saman kuun puolella ,joten nyt harkat päälle toden teolla. Pitää ottaa seuraavanlaista reeniä. ODOTTAMISTA. odottamista ja odottamista :) Joka liikkeessä tätä. Tarkkoja suorituksia ja kertoa koiralle mikä tulee liikkeenä. Älä unohda koiraa.. Tekniikkaa ja nopeutta.. Hymm. miten tuon yhdistää ;D ? Liikkeitä sekalaisessa järjestyksessä. Liikkeessä muistettava uusi maahan käsky! Pakko vaihtaa tuli ongelmia. Alkaa sujumaan jo:) Harjotuksissa vaihtaa aina liikkeen paikkaa kun alkaa uusi liike! Palkata satunnaisesti. Hyvästä super palkka! Iloinen asenne harjotuksiin. Pysy rentona :)) Alkaa olemaan kyllä aika hyvä fiilis milan suorituksiin .

MILA OSAA JO seuraavat liikkeet.

LUOKSEPÄÄSTÄVYYS: Pysyy kun muistaa antaa istu käskyn. ehkä 10
PAIKKA MAKUU: Pysyy jos ottaa heti lonkka asennon. Uskon että tässä ei ongelmaa.
pitää kuitenkin harjotella viellä paljon ,että luotan koiraan:D Toivottavasti 10 ,mutta 9 kelpaa hyvin.

SEURUUT: Ihan ok. Saattaa saada ehkä 9 ,jos menee nappiin kaikki mahdollista jopa 10 :))

LIIKKEESTÄ SEISOMINEN: Uskaltaisiko sanoa ,että tämä paras liike? Hyvät mahdollisuudet jopa 10. Koskaan ei kyllä voi tietää :=0

LUOKSETULO: Tämä pitäisi olla aika hyvä. No toivotaan ehkä 9. Jos tulee sivulle nappiin suoraan ehkä 10 (varovasti)

LIIKKEESTÄ MAAHAN MENO: Pitäisi kyllä mennä ,jos ei jää seisomaan jostain syystä:D Harjotusta tähän viellä paljon ,että tulee varmaksi. Ehkä 8-9

HYPPY. Paras liike meillä, mutta ei mikään ole kokeessa niin varma kuin epävarma ! Jos menee nappiin ehkä jopa 10 ? ainakin 9 :))

Kokonaisvaikutus. Toivottavasti ei häiriöt haittaa kovasti ? Toivoisin että saataisiin ainakin 8 ,siis miun toive huom! Aina parempi jos ois jopa 9.

Aika varovaisesti arvioin ton nyt. Katotaan uudelleen ennen koetta , miten alkaa sujumaan. Tietysti tavoite on se ykkös tulos:) Kaikki muu on sitten plussaa päälle..

Hieman se seuraaminen mietityttää ,kun paikotellen edistää yhä:( Pitemmällä seuruulla korjaa tilannetta ,mutta en viitsi kovin pitkää seuruuta ottaa ennen koetta. En tiedä pitäiskö ottaa noita koe liikkeitä järjestyksessä vai ei ? Jos kokeessa ne tehdäänkin seka järjestyksessä? Ollaan kyllä otettu harjotuksessa sekaisin :) Pitää muistaa juoksuosuutta harjotella lisää:) Omaa henkistä valmennusta pitää muistaa tehdä myös. Ja yrittää huijata koiraa jotenkin ,että jännittäisi miuta:)) No katotaan mitä taas keksii tohon? Hyvät vinkit tarpeen tohon koe jännitykseen olisi paikallaan :)) Jos kuka keksii jotain vinkkiä kaikki otetaan mieluusti vastaan! Sitten yksi juttu tullut esiin . Mila kun on sivulla ja sanon että valmis ,se tahtoo mennä maahan? Tai kun sanon liikkeelle mars putoaa maahan kuin kivi? Luuleekohan se että tulee paikkamakuu vai kuvitteleeko että tuo mars on maahan käsky? Piti vaihtaa tuo maahan käsky kokonaan uusiksi:( Katotaan miten alkaa sit sujumaan ? Kyllä tää tottis on kivaa ,kun tulee aina eteen uusia juttuja ja ongelmia! Varmaan just siksi se on niin jännittävää kokeessa ,kun ei tiedä aina mitä koira tekee? Ja miten itse töppöilee:))

2 kommenttia:

  1. Koitetaan reenailla ensi viikolla. Jos tolla yhel kestäis koivet kasassa....

    Mie käytän ite nyökkäystä. Oon huomannut että toimii paremmin, koiralle on kuitenkin jo kertonut liikkeen sitä ennen. Esim. R heittäytyy jo maahan kun sille sanoo "kaukot" ja sitä on vaikea saada pysyy ylhäällä ennen liikettä. Luultavasti menisi maahan jos sanoisin "valmis" kun on niin virittynyt jo siihen liikkeeseen, tietää miten se menee ja ei kuuntelis mikä käsky sieltä tuli. Todennäköisesti se luulisi itse tehneensä oikein eli kuulleensa käskyn "maahan".

    VastaaPoista
  2. Joo toi on hyvä:)) pitää koittaa noin. Katotaan reenissä miten toimii kun sie huutelet liikkurina? Pitäis ottaa koemainen reeni ,että tietää missä taas mennään..onnistuu varmaan sit? Laitoin siulle sähköpostia ;D Ulla

    VastaaPoista