lauantai 13. maaliskuuta 2010

tottista

Ollaan otettu vaikka mitä:)) Mila on käynyt säännöllisesti agility reenissä joka viikko. tekevät niin paljon asioita tunnin aikana ,että ei edes jaksa niistä kirjottaa:) Ihan hyvin menee jo esteet ja Mila hakeutuu myös itsenäisesti esteille. Vauhtia alkaa myös olla oikein kivasti. Tottista on myös otettu vähän joka päivä. Lähinnä maahan menoa on ollut nyt teho harjotuksena. Uskon kuitenkin tuon viime kertaisen ongelman olevan siinä ,että ei ollut ihan viisasta ottaa agin jälkeen tottista heti:( Tyhmä mie. No kaikkea sitä oppii. Eilen mentiin sit jäähllille ottamaan tottista. Mukana Anni ja ,riimi. wilma:)) Ekana Retu . Alotin seuruulla. Patukka palkkana. Retu oli oikein napakka tälläkertaa. Kaunista seuruuta ja tarkkaa retulta. Oikea asenne hommaan. Ei tarvinnut vääntää yhtään oli niin hyvä fiilis:)) LIIKKEESTÄ ISUMINEN: Tämä Retulla oikein hyvä liike. Ei mitään huomauttamista. Istuu heti napakasti ja pysyy myös. LUOKSE TULO: Pysyy hyvin käskyyn asti. Ekalla seisominen ihan tosi huono ,,hiipii edelleen ja 2 käskyä myös maahan menoon:(( VOI kökkö! Toinen samanlainen . Nyt pysähty hyvin ja maahanmeno hyvä ,mutta hidas suoritus ja ennakoi paljon;=0 Ei arvanette palkkaa. Kaket: Nämä hyvät nyt .Ei etene ja nousee hissimäisesti ylös. Palkka patukalla. HYVÄ ,HYVÄ!! Siis i-s-m-s-i-m. NOUTO. PUU kapula ja suora nouto(ei hyppyä) . Tämä ihan ok. Hieman pyörittelee Retumaisesti kapulaa, ei nyt paha:) Ja sit päivän paras suoritus :))TUNNARI. JIPPII! Justii sanoin Annille että ota naksu ja naksauta kun menee omalle. Ongelma on ollut että ottaa mikä sattuu eteen. Koemaisesti. Anni liikkurina. Pysyy ihan hyvin kun teen täyskäännöksen sivulla. Käskyn jälkeen annoin haistella viellä kättä ja lähti RAUHALLISESTI hakemaan omaa. Meni kapuloille ja ensimmäisenä kun sattu kohdalle otti oman, ja naksutus tuli hienosti heti. Hyvä ajotus Anni;D Toi nätisti ja ei pureskellut kuin aavistuksen. Ei jälkeäkään tullut. JEE!! Tästä super palkat leikillä.. Ja tietysti hienot kehut.. Ei taida olla peli menetetty?? Lopuksi pari ruutua. Ekassa lihapulla valmiina. Lähti suoraan ruutuun ja siitä käskyllä maahan. Tein koemaisesti loppuun ja tuli jopa oikealle puolelle seuraamaan lopussa! Ainut pieni moka oli ,kun törmäsi hieman miun jalkaan kun tuli sivulle. Lelu palkka! Toinen patukka ruudussa ja vapautus heti. Meni nyt tosi suoraan ruutuun:) Siinä Retun osuus. MILA: Leikin varjolla teimme juttuja. Pääasiana hyvä fiilis ja rento olo. Ei olla käyty tuolla kentällä koko talvena. Kova häiriö ,kun pojat pelasi jääkiekkoa ja pilli lauloi ja musiikki soi:) Junakin meni just pahimpaan aikaan . Ei muuten tästä ongelmaa kun Mila tekee paitsi paikkamakuu meni mönkään:((

SERUU HIHNASSA. Melko kaunista menoa oli , paitsi vasemalle käännökset ihan kamalat. Noita pitää ottaa paljon lisää. Otin useamman otoksen tästä ja vapautin välillä lelulle. Iloinen mieli Milalla ja teki nyt tarkkaa työtä.

Sama Ilman hihnaa. Tässä tulee vähän väljemmin nyt. Pitää varmaan ottaa tarkemmin huomioon oma askel rytmi. Pitää liikkua hitaammin ja ei katsoa koiraa. Pitää kyllä hyvän kontaktin ja käännökset menee kivasti ,jos vähän ennakoi itse ennen käännöstä:) Vasen edelleen huonompi. Harjotusta lisää.
LEIKKIÄ.

LIIKKEESTÄ SEISOMINEN: Hyvä alku seuruu ja käskyn jälkeen putosi maahan kuin kivi. Hieno oli maahanmeno ,mutta väärä liike:)) Uusiksi vaan . Nyt jäi seisomaan tosi hienosti ja pysyi. Sivulle tullessa otti pikku steppi askeleen ,muta meni hienosti perusasentoon. Pallo palkka.

LUOKSE TULO: Varasti aivan vähän ,Annin käskystä. Otin kuitenkin loppuun ja ei palkkaa. Toinen sama. Nyt pysyi hyvin ja tuli sivulle kauniisti ,paitsi voisi olla vähän lähempänä. Leikkiä palkaksi.

LIIKKEESTÄ MAAHAN: Kaunis seuruu. Pikku avustus maahan menoon. En tiedä olisiko tarvinnut? Otin kuitenkin varmanpäälle. Perusasento ihan nopea ja hienot kehut ja pallo palkka:))

NOUTO: Pidin vähän kiinnni kun heitin. Hieno nouto . Normi Milaa tänäänkin. Palautus eteen josta vapautus pallolla. Mila lähtee kuin raketti noutoon ja tuo yhtä nopeasti kapulan. Ei pureskele ja ei ääntele tämä hyvä!!

RUUTU: Pallo ruudussa. Kaksi kertaa tämä. Lähtee suoraa ruutuun ja vapautus heti ruudussa leluun. Tämä on meillä vähän sellainen leikki vaan:))

PAIKKAMAKUU: MIla oli oikein tuhma tänään.. Ei pysynyt ei. Riimi oli makuulla myös. Mila meni hyvin alas ekalla ja jäi maahan. Nousi kuitenkin kun juna meni ohi:( Palautin maahan takas puhuttelun jälkeen. Nousi taas ylös kun läiskivät kiekkoa laitaan ja puhalsivat pilliin. Vein takas ja toruin vähän. Jäin lähelle . Kehuin kokoajan ja puhuin rauhallisesti. Anni jopa vapautti riimin ja leikki sen kanssa vieressä ja nyt Mila pysyi . Vapautin rauhallisesti ja kehuin viellä hyvin. Ja sit leikittiin pallolla lopuksi. Anni teki Riimin kanssa seuruuta ja heitteli palloa ,mutta siitä ei Mila ottanut ollenkaan häiriötä. Olisi pitänyt tietysi itse heti tajuta ,että Mila paineistu tosta häiriöstä paikkamakuulla. Kaiken kaikkiaan kuitenkin hyvä makuu harjoitus : pääsin kerrankin huomauttamaan sille maasta ylös noususta! Pitää mennä sunnuntaina yhteis reeniin hallille paikkamakuun. Katotaan miten sit menee. Uskon että nyt vaan oli tuo paikka liikaa Milalle! Ihme juttuja kun välillä ottaa pienestäkin jutusta häiriötä ja sit toisinaan saa vaikka taivas pudota ,niin ei vaikuta mitään? Lisää vaan häiriö makuuta sille . Eiköhän tuo siitä. ?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti