perjantai 17. kesäkuuta 2011

raunio ja tottis

Eilen käytiin rauniolla Retu ja Mila ja Salama. Retulle kaksi maalimiestä ,toinen puolipiilo ja lapsi ja toinen umppari. Retulle on tullut ärsyttävä tapa haukkua lähdössä! :( En tiedä pitäisikö siihen puuttua? Toinen se että on alkanut kysellä neyuvoja miulta! Kääk..toivottavasti se menee ohi? Maalimiehet löytyivät hienosti ja upeat haukut oli. Makupala palkkana ja se ei ollut kai parasmahdollinen ,mutta söi se ne. Retu päätti lopuksi etsiä koko alueen loppuun asti:) No eihän siellä enään ukkoja ollut lisää ,kunhan etsi.Intoa vaan olisi riittänyt useampaan ukkoon!" Riina ja Nea oli rauniolla etsinnän aikaan häiriöinä. Ei Retu niitä edes huomannut. SALAMA.

Kaksi etsintää ei kasoilla. Eka oli lapsi ja putkessa . Haju löyty nopeasti ,mutta mistä se tuli? Ilmasi ensin putken takapäästä(ihan oikein) . Pyysin tarkentamaan ja sieltähän se ukkolöyty:) Maalimiehellä vaikeuksia päästä piilosta pois ,kun Salama vaan halusi pussata;D Toinen oli suora etsintä läheltä. Nea piilossa ja heti löyty ja siitä namit ja pikku leikki. Jalka vaivasi hieman ,vaikka oli otettu kipulääke. Hyvin silti teki töitä ja ei se silloin haitannut yhtään :=) Lopuksi haukutuksia vieras haukutti ja sieltähän niitä löytyi.

Lopuksi jäätiin ottamaan Nean kanssa tottista. Milalle seuruuta ja jääviä. Luoksetulo pysäytyksellä. Seuruu oli oikein mallikasta nyt. Pallo kädessä. Pysäytys voisi olla vieläkin nopeampi. Sitä pitää reenata. Salama ja Riina leikki keskenään häiriönä. SALAMA. Seuruuta pallolla. Hienosti keskittyy vaikka Nea teki Riinan kanssa leikkiä. Täyskäännöksiä ja lyhyttä seuruuta. Taisi seurata ihan hienossa asennossa? nea ei ainakaan huomauttanut mistään:)
Luoksetulo .Pysy istumassa ja hienosti eteen.Jatkan myöhemmin lehmät irti ja Mila lähtee hommiin nyt

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti