tiistai 21. kesäkuuta 2011

tokoa

Eilen illalla Nean kanssa juvakan kentällä. Milalla alotettiin .Virittelyä pallolla ja tietenkin Avo luokan liikkeitä. Kolme liikettä ja palkka vasta sitten. Mie fiksuna kerrankin tein paperille reenin ja sitä myös noudatettiin:) SEURUU: Alku meni oikein napakasti. Käännöksissä pientä viilausta ,varsinkin vasemmalle kääntyminen. kiva vire nyt tälläkertaa. Juoksussa meinasi ottaa hieman etäisyyttä ,joten pysäytin liikkeen ja sitten huomautin asiasta. Loppu melko mallikasta menoa. Nea liikkuroi. LIIKKEESTÄ MAAHAN. Tässä ei ollut mitään huomauttamista. Putosi heti maihin ja liike loppuun asti ok. SIISTI liike. Ei tästäkään palkkaa vain kehut. Muistin jopa siirtyä liike paikalle hallitusti! NOUTO. Eka varasti. Annoin kuitenkin tuoda ,mutta en kehunut.Pudotti kapulan miun eteen:( Toinen perään ,jossa vahvistin pysymistä istu käskyllä. Yritti tuoda eteen ,joten vahvistin tuodessa sivulle käskyä. Luovutus ok. Pallolla leikkiä palkaksi. TAUKO

SALAMA: PAIKKAMAKUU Riinan kanssa. Tämä alkuun melko haastava liike. Siskokset olisi halunneet riehua. Hienosti kuitenkin makupalalla sivulle ja parin huomautuksen jälkeen asettu! Sivulta maahan. Käytiin välillä palkkaamassa ja aina mentiin pariaskelta eteenmmäs koirista. PYSY maassa. :)) HIENOA.
SEURUU: Pikku seuruu alkuun ,jossa piti huomautella hieman työnteosta. Jalka vaivasi viimeksi ,joten ehkä siitä jäi pieniä raumoja? Loppu hienoa työskentelyä. Nea käskytti.

LUOKSETULO: Nea piti kiinni ja mie juoksin lettilelun kanssa etäs. Otin luoksetulo asennon ja kutsu TÄNNE: Lähti kovaa ja palkka suoraan leluun. Toinen samanlainen . Vauhti viellä kovempi ja lettiin kiinni. TAUKO

MILA: LIIKKEESTÄ seisominen: Seuruu ihan ok. Pysähty hitaasti ja oli ottanut muutaman askeleen. Lopussa käänty kun menin taakse. Korjasin asennon suoraan ja siitä vain kehut. Toinen sama mutta meni maahan kun piti seisoa. Tästä Nea kiertämällä pysäytyksiä. Nämä ok.
LUOKSETULOJA: Palkka takana pallo. Varasti lähdössä. Ei kehuja. Uusi yritys. Pallo takana ja letti pysäytyksen kohdalla. Tämä jo parempi. Kolmas pallo takana ,mutta palkka lettiin miulta. Pysäytys voisi olla parempi.
LEIKKIÄ LOPUKSI. Milalla super hyvä fiilis:)

SALAMA: TUNNARI: Nean kapula heinikossa ja miun oma siinä aika lähellä myös. Lähetin etsi käskyllä. Meni Nean kapullalle ja haisto. Ei nostanut . Meni omalle ja toi suoraan ,josta palkka letille. Hieno! Olin ihan varma ,että ottaa Nean kapulan. Yllätys ei ottanut varmisti vain hajun ,ei ollut oma:) Super hyvä Salama!

NOUTO: Kaksi kertaa. Pidin pannasta ja innostin . Heitin ja päästin heti perään. Lähti vauhdilla ja toi lähelle ,josta lettiin kiinni käskyllä. Meinasi olkapää miulta irrota:) Nea oli ihan innossaan ,huima suoritus Salamalta. Lopuksi lelulla leikkiä ja taisi Salama tarjota ruudunkin itse siinä sivussa. Huippu hauska ja onnistunut reeni! Hyvä mieli tästä jäi. KIITOS Nea ,kun jaksoit antaa palautetta miulle. Mukava reenata Nean kanssa, kun huomauttelee jos tarvis ja on oikein hyvä valmentaja! Salaman jalat on olleet nyt hyvät ja ei linkuta enään:) Hoito taitaa tepsiä? Salama on ihan innoissaan tokosta taas:) Huomenna taas kartofeeni piikille. Ja nokka kohti koe reeni harkkoja ,taas torstaina Nean kanssa.

1 kommentti:

  1. Oli kyllä tosi kiva treeni! Jokaiseen koiraan käytettiin riittävästi aikaa ja hyvin meni kaikilla (:

    VastaaPoista