tiistai 26. heinäkuuta 2011

Nyt se on tehty sitten:)

Tänä aamuna lähdettiin sitten kouvolaan. Ensin kuitenkin vietimme aamupäivän TYKKIMÄESSÄ koko sakki lapset ja Teemu ja Katja ja tieysti SALAMA:) Oli todella kuuma joten Salamakin pääsi katselemaan huvipuistoa. Hieno kokemus pikku koiralle. Hienosti Salama viihty siellä ,ei pelännyt yhtään laitteita ja kivoja ihmisiä oli paljon. Otettiin kuvia ,laitan tänne kun ehdin. Parasta Salamasta oli se kotieläinpuisto missä oli Lampaita ,vuohia ,sikoja kanoja ,pupuja, aasi ja poneja. :)Salama makasi maassa ja vahti eläimiä ja yritti vähän paimennellakkin niitä;D Ei meinannut lähteä sieltä pois!Kahdelta mentiin sitten lääkärille. Salama jäi Esan hoitoon kun mie lähdin takas huvipuistoon odottelemaan . Täytyy sanoa ,että kyllä jännitti kovasti. Leikkaus meni kuitenkin paremmin kuin oli Esa odottanut. Molemmat olkapäät leikattiin ja irtopaloja poistettiin. Nyt alkaa toipuminen joka kestää noin 6 viikkoa. Tikkejä tuli kolme per jalka ja ne poistetaan kymmenenpäivän päästä ja Esa myös tarkastaa Salaman silloin. Nella toi Salamalle sen vanhan teepaidan ja nyt Salkkarilla on hieno viirukas asuste päällä. Levoton tuo tuntuu nyt olevan ja vinkuu selvästi kokoajan. Toivottavasti yö menisi hyvin ja huomenna olisi jo parempi päivä sillä. Esa sanoi ,että Salama toipuu täydellisesti . Ennusteet on super hyvät kuulemma kun vaan jaksetaan ottaa iisisti nuo 6 viikkoa:) Vaikeeta tulee olemaan tuo remmi kävely ja paikalla olo ,mutta eiköhän siitäkin selvitä? Salamalle laitettiin kipulaastari toiseen olkapäähän ja sen pitäisi vaikuttaa kolmepäivää. Rauhottaa kuulemma pikkukoiraa ja näkee mukavasti pikku-ukkoja esiyönä:) Morffiinilla kun on sellainen vaikutus! Katjan kanssa mietittiin saisiko siitä muutaman satasen ,jos saisi myytyä sen sitten jollekkin huumeveikolle? Esa kyllä varotteli ja käski hävittää sen välittömästi käytönjälkeen hyvin? Kai siinä on viellä kolmenpäivän päästä hyvät huumeet sitte jäljellä kun käski hävittää huolellisesti ? Meinasin ,että Mila nukkuu yön eri huoneessa ,mutta tuo Salama selvästi rauhottu kun emo tuli tähän ,joten nukumme sitten kolmestaan ensi yön;D KIVAA!!!! Laitoin Salkkarille tuon pentu pisulaatikon huoneeseen ,että voi pissiä yöllä siihen. Katotaan kelpaako käydä siinä? Onneksi tuli tää leikkaus nyt kun Salkkari on noin nuori viellä toipuu nopeammin. Huomenna ollaan jo yhden päivän paremmalla puolella?

3 kommenttia:

 1. Hienoa, että leikkaus meni hyvin ja ennusteet todella hyvät. Ja olipa hyvä, että tähysti sen toisenkin, kun siellä kerta oli myös irtopala, niin tulipahan sekin samalla leikattua ja näin pääsee kunnolla toipumaan =)
  Voimia sinne teille kuuden viikon rauhaiseloon!

  VastaaPoista
 2. Moi. Ja kiitos voimista:) Niitä tulee tarviamaan. Onneksi Salama on reipas potilas ja ei turhia valita. Me saatiin Milan kanssa se PM paikka:) Jippii!!

  VastaaPoista
 3. Hienoa Ulla ja onneksi olkoon joukkuepaikasta! Koska ne PM kisat olikaan? Ja olitteko tulossa SBCAK -mestiksiin lokakuussa?

  VastaaPoista