sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

Tilanne katsaus

Oltiin päivällä Nean kanssa rauniolla tottistelemassa.Nea liikkurina Milalle. Kaksi settiä avo luokan liikkeet ja palkan kanssa.Mila ekana. Alotettiin hypyllä kait? Lähti hyvin hyppyyn ,mutta kaksi käskyä istumiseen. Muuten hyppy ihan ok. Otettiin toinen satsi ja siinä istu ekalla.
LIIKKEESTÄ SEISOMINEN. Alku seuruu hyvä ja pysähtyminen voisi olla terävämpi. En antanut apuja ollenkaan pysähtymiseen ja se näkyi. Sitä pitää ottaa erikseen.
LUOKSETULO: Jää hyvin ja lähtee tasasesti ei mitenkään kovaa. Yllätyin positiivisesti kun pysähty heti. Pallo merkkinä pysäytyksessä. Loppu osuus hyvä ja sivulle tuli reippaasti. Ihan ok!
SEURUU: Milamaista menoa:) Ei mitenkään mieltähipovaa ,mutta ei kait kauhean rumaakaan? Matala vire tässä. Mila ei pidä seuruusta ollenkaan:( En nyt ota stressiä tästä ,menköön matalassa vireessä ei ainakaan poikita ja paikka suht hyvä.TAUKO:

Toinen setti, taas liikkeet sekotettu järjestys.

LIIKKESTÄ MAAHAN meno: Seuruu suht hyvä alkuun. Meni maahan heti käskystä. Pysy maassa ja Nea sano että aavistuksen ennakoi istumista. Milamaista menoa. Letti palka.

NOUTO: Jee pysy istumassa heiton. Haki ilosesti toi eteen josta nopea sivulle tulo käskyllä. Tämä ihan hyvä nyt.

KAKET: Tässä sitä hiomista riittää. Nousi ekalla, josta palkka. Meni maahan hyvin ,mutta ei noussut ekalla istumaan ;( Äh! Normi Milaa...Sitten otin läheltä viellä M-I-M ja nämä ok.

LOPUKSI PAIKKAMAKUU: Tässä mukana menossa Riina ja SABI. Hyvä sivulla istuminen ja siitä maahanmeno ok. Menin kontintaakse piiloon. Siellä aika 2 minuuttia. Oli ollut ihan paikallaan ja tuijottanut kontille:) HYVÄ! Vaikka häiriötä oli riittämiin vieressä ei välittänyt. Palasin jonkun matkan päähän eteen ja puoliminuttia siinä odotin ja siirryin sivulle ,jossa pikku viive ja palkka maahan makuuseen.Tämä liike super hyvä!

Liikkeet suht hyvin hallinassa ,mutta en tykkää sen vireestä tehdä. Mielummin kuitenkin matala vire ja teknisesti hyvä kun se ,että kuumenee ja paineistuu. Näillä kohti PM kisaa. Paljon viellä kuitenkin tarvitaan reeniä alle.

Salama pääsi myös mukaan autoon ja sille otin ihan pientä tottista rauhallisesti. Palkkana namit ja sai saalistaa palloa. Salamalla seuruu satakertaa parempaa kuin Milalla:) Muutenkin sillä tekemisen meininki toinen. Ihan tehdä sen kanssa tottista. Lopuksi otettiin siltä Nean ja sen iskän kanssa pois morffiin laastari. Joten Salkkarin Huume elämälle tuli nyt loppu sitten:) Ei enään ole narkkari! ELI SALKKARI ei ole enään NARKKARI:))Kuvia reenistä tulee varmaan pian tänne kunhan Nea taas lähettää? Kiitos taas hovikuvaajalle ja häiriöille. KIVA treeni ja jäi kiva fiilis tekemiseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti