maanantai 16. tammikuuta 2012

Hallilla

Eilen oli eka reenit sisähallissa. Mie olin ekana nuorisopuolen kouluttajana ja sit PEKO puolen aikana koulutin Salkkaria. Retu ja Mila olivat nuorilla lainassa näyttelypuolen reeneissä. Kaikki koirat siis mukana hallilla. Itse en nähnyt näyttely reenejä ,mutta ilmeisesti ihan hyvin oli koirat käyttäytyneet siellä? Ehkä Jenni näki kun oli kouluttajana. Ei ainakaan kukaan ole viellä valittanut mitään? ;D SALKKARI oli eka kerran hallissa. Pentuna kävi muutaman kerran,mutta oli viellä niin pieni ,että ei voi reeniksi mainita. Leena oli liikkuri ja Nea naksutteli . Kiitos kovasti avusta kummallekkin!
Alotin LIIKKEESTÄ maahan menolla. Hienot ja napakat PA:t. Alkuseuruu voisi olla parempi ja siinä käytin namia imutuksena. Maahan meni nopeasti ja pysyi. Loppuasento nopea. Nami palkka.

LUOKSETULO: Koe matka . Ei ennakoinut lähtöä. :) Tuli reippaasti ja muistutuksella sivulle suoraan. Suora PA.!!! Ihan mukava . Nami palkka

LIIKKESTÄ seisominen. Alku hyvä. Ei seisonut ,vaan meni maahan. UUSI yritys. Ei seisonut. Avustuksella uusinta ja nyt jäi. Muutama seisominen naksulla. Lopuksi koko liike ja nyt onnistu. Tätä siis reenattava!

KAKET. I-M-I-M . Ei taas noussut ekalla. Kävin huomauttamassa. Otti varmaan sitten vihdoin oikean asenteen tähän liikkeeseen ja nousi. Muutama toisto ja palkka eka noususta namilla. Lisää harjotusta tähän. Lopuksi lettilelulla varovasti leikkiä. Melko mukava fiilis ja ei häirinnyt vaikka oli muita koiria samaan aikaan tekemässä. Olin aika tyytyväinen Salkkarin työskentelyyn halliolosuhteissa. Hyvältä näyttää! Linkkausta näkyy edelleen ja kipulääkettä otetaan kerran päivässä. Katsotaan sanoi lääkäri...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti