maanantai 30. tammikuuta 2012

Katselmus

Susanin sanoin "niin kauan kun on elämää,on toivoa"! Näinhän se menee. Salaman kanssa on sinnitelty heinäkuusta lähtien jalan takia. Välillä on jo epätoivokin iskenyt totaalisti miuhun ja toiveet heitettty lokin pyllyyn;) Elämä on mennyt ylä ja alamäkeä ja tuntuu ,että välillä rotkonpohjalla on rämmitty? Aina kun on luultu ,että nyt lähti ylämäki on heti takapakkia tullut. Nyt ei uskalla ääneen enään sanoa mitään! Tänään siis Kouvolassa käytiin. Edelleen on siis linkattu ja välillä jalkaa kannateltu. Elämä on ollut yhtä huilia ja huilia ja väliin siis huilia. Eikä tänäänkään tuo iloksi muutu.Edelleen nyt viikko täyttä lepoa mennään. Onneksi taisi tuo syy taas löytyä ja toiveita herätelty eloon. Jalassa on edelleen pikku kipukohta jänteen päässä ilmeisesti,siinä missä jänne on kiinnitetty takasin. Voi olla ,että se johtuu siitä,kun jalka on nyt korjattu ja se toimii viellä hieman erilailla kun normisti?Salkkari käyttää jalkaa hieman korkealle nostaen ja siitä johtuu se jänteen kipu. Pikku rauhotuksen kanssa sinne laitettiin kortisonia hevosen annos taas ja siksi nyt pitää huilia viikko täydessä levossa. Nivelestä otettiin myös neulalla nestenäyte ,joka onneksi näytti ihan siistiltä. Siitä tehtiin kuitenkin varmuudeksi myös bakteeri näyte, joka valmistuu huomenna vasta. Kipulääkettä ei saa antaa kortisonista johtuen kolmeenviikkoon nyt. Toivotaan ,että ei myöskään enään sen jälkeen.:) Varovasti uskalsin kysyä ,että mikä on jalan kohtalo lopullisesti harrastus käytössä? Esa oli edelleen hyvillä mielin ja toiveikas . Varotteli ,että Salaman jalka voi olla tosi kipeä muutaman päivän ,kuten edellisellä kerrallakin. Tuossa tuo nyt yrittää palloa miulle tarjota kokoajan:) Tallaa jalalla oikein normisti ja ei tunnu kipua olevan? Hymm..olisiko tuo enne?Salkkari ei oikein tajua ,miksi otan lelut pois piiloon kun tuo miulle aina jostain jemmasta uuden lelun leikittäväksi. Sanon "ei nyt kun on taas huiliviikko" ...Sitä selvästi potuttaa tää ajatus . Huokailee ja yrittää kaluta puruluuta sen näkösesti ,että ala akka vetää ,siitä huitsin nevadaan ;D Katrikin sanoi Salkkarille kouvolassa ,että ymmärtää kyllä , miten pikkukoirasta on tosi tylsää tää huilaaminen!!Salama oli taas niin otetuu kun Katri sitä hoivaili ja lohdutti. Pikku koira parka?Eniten Salkkaria varmaan potuttaa kun ei saa lähteä navettaan ,taas ainakaan viikkoon. Sehän tietää myös Milalle huilia seuraneitinä. Retu ottaa siitä täyden pisteen viikon aikana ,saa olla yksin navetassa sähläämässä lypsyllä. Joku ehkä nauttii tästä? on tässä jotain hyvääkin? On luvattu kovaa pakkasta ja oltaisiin kuitenkin jouduttu olemaan sisällä ? Aina pitää yrittää löytää,jotain positiivista tästäkin huilista! Kaikkille tulville kisakumppaineille siis tiedoksi ,että elossa ollaan viellä ja täätä tullaan edelleen...:)

4 kommenttia:

 1. Voi miten hienoja uutisia kaikesta koetusta huolimatta =) Ps. Työkavereiden kanssa mietittiin kerran kahvitunnilla kumpi on se parempi mäki ylä- vai alamäki? Ei löydetty siihen vastausta, kun jutusta riippuen milloin ala- ja milloin ylämäki on se hyvä juttu elämässä... ;0) Ainakin pyörräillessä alamäki kuuluu mun suosikkeihin, mutta tämä nyt meni vallan ohi aiheen =P Tsemppiä kuitenkin ja kyllä te Kuopioon pääsette, usko pois!

  T. Susan ja sessut

  VastaaPoista
 2. Moi. No hyvä kumpikin mäki.Alamäessä voi mennä kovaa ja ylämäen päällä ollaan huipulla:)Jospa tuo huippu nyt häämöttää,kuka sen tietää? Onnea tulevaan kokeeseen viikonloppuna ,eikös se ollut silloin? Laita viestiä miten meni?

  VastaaPoista
 3. Ei olla menossa enään tänä keväänä karsintakokeisiin =) Käydään ennen SM -kisaa muutamat tavalliset kisat ja katsellaan ensi kautta uudelleen, josko sitä lähtisi leikkiin mukaan (karsintakoe)

  VastaaPoista
 4. Jaksamista tassuongelman kanssa! KUnpa nyt olisi syy selvinnyt ja aurinko alkaisi paistaa teillekin! :)
  - Minna Ve.

  VastaaPoista