sunnuntai 26. elokuuta 2012

Bye,Bye,avoin luokka!

Tänään käytiin Nean ja Riinan kanssa Valkealassa. Oikeastaan pitää kiittää Neaa, kun hommasi koepaikan ja SUUREN suuret onnittelut viellä RIINALLE TK1 johdosta. Nea se oli todella ruma seuruu ,mutta kyllä sie sen yli pääset:))Ollaan mekin pahemmasta yli tultu! :=D Sisarukset kävivät omissa luokissa pokkaamassa kumpikin 2/6 sijoitukset. Hienot pokaalit ja MUUMI mukit saivat!Kuva tulee kunhan Nea laittaa.Oliko tässä pientä esimakua tulevasta sisaruksilla? Jää nähtäväksi! Oltiin meitä katsomassakin ,valvova silmä TARJA ;D Katri ja Merkkakin oli kannustamassa meitä. Kiva ylläri ja hieman paineita tuli miulle ei koiralle!Koe meni leppoisasti ja Salama tuntui oikein mukavalta tänään. Hieman kuten arvelinkin LUOKSETULO tuotti harmaita hiuksia edelleen...Hyvin kuitenkin molemmat meistä skarppasi loppuun . Lähtökohtana kokeessa oli meillä ,että KAKEISSA noustaan ja HYPPY hypätään. Mitä teki SAIMI-ORVOKKI. ? Yllätti iloisesti,,jee... Tässä pakolliset pisteet ja kootut selitykset:)

PAIKKAMAKUU: 8.  Nousi ennakkoon, ennen käskyä istumaan, kun tulin sivulle takas? Siitä meni 2 pojoa. Hyi Salkkari :)

SEURAAMINEN: Ihan kivan oloista, yksi pojo meni lisäkäskystä. EI haittaa.

MAAHAN seuraamisen yhteydessä. 10!!!! tässä ei mitään huomauttamista. Paitsi ,että meni siis maahan ,mitä ei ole tehnyt aikaisemmassa kokeessa! KEHITYSTÄ?

LUOKSETULO: 5 Ei mitään kertomisen arvoista...KAUHEA! Tähän nyt pitää keksiä jotain???????

SEISOMINEN seuruusta: 10. Ihan hyvä.

Noutaminen. 9.5 ,en tiedä mistä puolikas meni ,mutta ei kiinnosta :D

KAUKO-OHJAUS. 9. HIP,HIP ,HURRAA. ja ROMMIA PULLO!!!

ESTEHYPPY 8. Kaksoiskäsky hyppyyn ,mutta ROMMIA toinen pullo :=0

Kokonaisvaikutus 8 Yhteensä 167 pistettä ja YKKÖSTULOS sijoitus 2/6
SIIRTO VOITTAJAAN, ja sinne kyllä mennäänkin iloisesti! Seuraavana PIIRIMESTIS,mutta se pitää suorittaa viellä AVOSSA :( Toki ,että ei päivän reenit jäisi väliin otin nyt illalla pari kiertoa ja niistä pysäytys . Nämä ok. Ja sitten KAKET! 10metriä ja I-M-S- ja M-S-I ,,,) NOUSI:) Salkkari nappasi kokeessa palkinnon jaossa saamansa puruluun suuhun muumi mukista ihan itse ja kantoi sen autolle asti:) Ilmeisesti oli sille hyvä palkinto??? Pitää katsoa KSSK:N sivuilta ,jospa sinne olisi kuva ilmestynyt palkinnon mjaosta?

5 kommenttia:

 1. Oikein paljon onnea!

  Hyvää edistystä tapahtunut!

  t.valvova silmä:-)

  VastaaPoista
 2. Tarja:)) Oliko tarpeeksi POSITIIVINEN pläjäys nyt blogissa?????? Nähdäänkö tas pian VOITTAJA luokan merkeissä??

  VastaaPoista
 3. Jihaa - hyvin näyttää sujuvan täälläkin ;)))Onnea ja tuuletukset. T. Nimim. "Ei enää tokoile" =Kaarina ja His

  VastaaPoista
 4. Kiitos KAARINA:) Niinkuin olen myös sanonut "lopetan tokoilun " ,kerään vaikka postimerkkejä mielummin..;D Ehkäpä me kuitenkin jatketaan viellä näissä merkeissä?Pitäähän se VOI,VOI!!!!!luokkakin käydä kärsimässä:)

  VastaaPoista
 5. Onnea vielä Salamalle (ja siullekin :D) hienosta suorituksesta. Pikkuhiljaa alkaa meillä elämä voittaa sen seuruun suhteen :D

  VastaaPoista