tiistai 25. syyskuuta 2012

mietintää

:Ajattelin tässä nyt miettiä hieman menneitä vuoden tapahtumia:) Tämän vuoden tavotteet olivat siis Salaman kanssa seuraavat: Ensin kaiken jalan touhun  kanssa oli tavoitteena päästä kisaamaan tänävuonna edes ALO ja AVO luokka. Huhtikuussa saatiin vihdoin lupa alkaa täysillä reenaamaan:) Koska meillä oli vahva tausta jo, pentuajasta tehty tokopuolella ja pääsimme ,sitten ottamaan taas lelun mukaan palkaukseen,,vihdoinkin. Ensimmäisen kokeen korkkasimme, sitten Lappeenrannassa VAPPUNA 1.5.2012! Ekalla tuli ykkönen ja olimme sijoituksella 2. Avoluokka tehtiin heti perään .Ensimmäinen koe oli Haminassa 23.05.2012 . Muutaman kerran jälkeen saatiin se ykkönen ja siinäkin sijoituksella 2!Kesäkuussa  9.6.2012,kävimme suorittamassa BH kokeen hyväksytysti ja tuloksena Titteli BH!! Voittajaluokka päästiin korkkaamaan ,jälleen Haminassa 22.09.2012 . Siinä ei tullut ykköstä:( .Kokeet jatkuu edelleen ja nyt on viellä muutama koe ennen loppuvuotta ja tarkoitus olisi saada lupa EVL luokkaan viellä loppuvuodesta:)Todella mukavasti olemme edistyneet 4 kk :ssa ja titteli BH ja oikeus voittajan kokeisiin:) Olen erittäin tyytyväinen tähän. Alkuvuodesta olin päättänyt ,että tämä vuosi on meillä kurssi ja koe vuosi. Olemme käyneet useamman tokokurssin Haminassa tänävuonna . Marraskuussa olisi viellä henkinen valmennusluento, minkä olin myös ajatellut käydä tänävuonna kuuntelemassa:) Sekin siis on tavoitteesta saavutettu pian! .Tällähetkellä olemme saavuttaneet jo kaikki ne tavoitteet, jotka olin suunnitellut  ja ylikin. Lisänä viellä oli haaveena päästä valmennusrenkaaseen ja siihenkin olemme päässeet ! Lisä Bonuksena ,viellä Salamalla alkaa tammikuussa NETTI TOKO kurssit ,jotka kestää 4kk. ! Tässä on pelkästään tavoitteena yksityis opetus EVL luokassa:) Kurssin toteuttaa Leena Välimäki ja me ollaan saatu siihen jo paikka !!!Upeita tuloksia on jo saatu ja kaikki tavoitteet ylitetty ja uudet viellä tulossa loppuvuonna ! Katsotaan mihin asti tänävuonna päästään? Tässä vaiheessa pitää muistaa kiittää miun avustajia Tarja Martinpuroa,ilman siuta en olisi näin monta tulosta saanut Salaman kanssa!!! SUSAN MIIROA, Kiitos kun olet jaksanut tsempata ja neuvoa ja ne monet hienot keskustelut puhelimessa ja neuvot ongelmissa. Ilman siutakaan ei oltaisiin näin hienon tuloksen saaneita! Varsinkin se valmennus ,jutun saavutus ,joka on edessä meillä on vuoden kohokohta ja huippu juttu!  Voin siis sanoa JOS USKALTAA TOIVOA OIKEIN KOVASTI ,HUOMAA PIAN ,ETTÄ UNELMAT VOIVAT TOTEUTUA! Näin on käynyt miulle ja Salamalle tänävuonna:) UUSIA unelmia ja tavoitteita on toki jo luotu. Ensivuoden tavoitteena on TVA titteli ,sekä kesän SM -kisoihin pääseminen ,EVLluokkaan ja henkilökohtainen tulos siinä!! Katsotaan sitten sen jälkeen mikä on seuraava tavoite? Ehkä tuloksia pelastuspuolella....kuka tietää ,mutta ne ovat edessä vasta ensikesänä tai sitten vasta paljon myöhemmin?:)
 Retulla oli tänvuoden tavoite pysyä terveenä . Sekin ollaan savutettu ja Retun silmäpeilaus oli terve tulos sekä maksaverikokeet olivat normaalit. Hienoa!
MILALLA ei ollut tavoitteita ,joita olisi pitänyt tavoitella. Mila on ollut myöskin terve kokovuoden ja työskentelee kotona lehmillä ja on käynyt lampaitakin paimentelemassa muutamia kertoja. Mila on niin onnellinen ,kun vain saa tehdä töitä kotona ! On sekin tietysti yksi tavoite ,joka on saatu toteutetua! Pitää olla todella onnellinen näistä tän vuoden tavoitteista kaikilla koirilla! kokeet jatkuu edelleen Salamalla viellä tänävuonna ,joten odotellaan miten edetään?

3 kommenttia:

 1. Kyllä sä Ulla ihan itse oo treeninny ja tehnyt töitä Salaman kanssa:-)

  t.Tarja

  VastaaPoista
 2. http://tuunanen.kuvat.fi/kuvat/LPKYn+TOKO+Seuranmestaruuskilpailut+2012/Voittajaluokka/#

  Kuvia sunnuntailta! :)

  -Jenni

  VastaaPoista
 3. Kiitos Jenni! Käyn ottamassa kuvia ja laitan itselle koneelle:) Tarja kyllä siulla on ollut vähän sormet pelissä:) Myö ollaan saatu hienot tokopäivät huippu kouluttajilla ,osallistua !!! Kiitos myös yksityiopista! Ollaan opittu myös olemaan POSITIIVISIA kun sie olet muistuttanut "muutaman kerran"

  VastaaPoista