sunnuntai 9. syyskuuta 2012

teemana noudot

Perjantaina käytiin porukalla reenissä  kivisalmen kentällä. Salamalle otin noudot ja tietysti ruudun:) Aloitin ruudulla. Nea vei tunnarikapulan ruutuun ja lähetys varmaan noin 20 metriä. Suoraan meni ruutuun hyvällä vauhdilla. Pysähty käskystä keskelle ruutua ja siitä vapautus palkkaan. Toinen sama,mutta koko liike. Meni hyvin keskelle ja maahan käskystä. Nea käskytti. Pysy hyvin käskyyn asti. Tuli reippaasti ,mutta loppu seuruu voisi olla tarkempi. Muuten hieno ruutu.
PUUnouto suora. Pysy käskyyn asti:) Nopeasti nouti ja hienosti sivulle. Loppu osa hieno!
METSKU. Sama kuin edellinen ,mutta PA hieman vino. Muuten hyvä!
OHJATTU NOUTO. Ensin merkille ja sitten oikea. Tämä oli muuten super hieno,mutta merkille meno hieman tökkii kun nouto on paljon hauskempi. Merkkiä sitten hieman vahvistin ja palkkasin siinä. Toinen samanlainen ,mutta vasen . Tämä on Salkkarista se vaikeampi puoli. Lähti oikealle,pysäytin .merkille takas. Uusi lähetys yritti nyt keskelle?. Uusi merkki ja autoin omalla asennolla hieman vasempaa. Lähti vasemmalle ,mutta kierti keskelle. Uusiksi. Nyt lähti vasemalle ,mutta unohti kapulan HUOH! Uusiksi ja sieltähän se vasen löytyi:)) Hieno palautus ja hyvät kehut ja leikit.
TUNNARI. Kapulat pyöreässä muodossa. Koemainen suoritus Nea liikkuroi:)
Tämä oikein hyvä. Hieno mielentila tähän vaikka noudot alla:)) Haisteli rauhallisesti ja tarkkaan ja otti oman heti kun oli kohdalla. Toi kivasti. Oli pyöräittänyt pari kertaa suussa ,mutta ei pureskele! Tästä super palkka ja leikkiä kapulalla:) Hieno Salkkari!!!!
Otettiin myös paikka istuminen ja makuu. Kumpikin hienot!! Nyt ei noussut ennakkoon, kun tulin sivulle! Aika jotain 2 minsaa ja koiria ryhmässä 4. Leena häiriköi makuussa ja muut taisi palkkailla välillä. Ei ongelmaa tässä.

Retulle otin harkkoja flayballiin:) Tämä on super kiva Retusta. Ei ongelmaa vaikka laatikko oli muuttunut toisenlaiseksi. Käsky tässä koske! Näitä tehtiin varmaan 4 kertaa. Kylläpäs pappa olikin pätevä tässä:) Olisi kuulemma mahkuja jopa LPKY:N joukkueeseen ???

1 kommentti:

  1. Ullaa, sinut on haastettu, käypä lukemassa kysymykset blogissani :-)

    VastaaPoista