sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

TIK,TIK,TIKITTÄÄ:)

Nyt lähti TVA kello tikittämään:) Lauantaina kokeessa Hyvinkäällä ja päästiin siis 3:lta varapaikalta kisaamaan. Hienoa, se siis on mahdollista?Nousimme varapaikalta ,kuin feelix lintu tuhkasta kokeeseen:) Vai oliko se se musta hevonen?Aiheena siis kisassa kehän haltuunotto ja kisapalkkaus. Nappiin meni ja tulos sen näköinen. Harmittaa kun laskettiin Susan kanssa meidän mahdollinen paras saavutus keskimäärin voittajaluokassa ja pieleen meni? Saatiin tulos laskussa 298 ja nyt se olikin kokeessa 306:)) Jee! Susan miten me laskettiin niin väärin? Tässä kokeen numerot . Eipä tuohon ole mitään lisäämistä, kuin se ,että seuruu ei tuntunut miusta hyvältä ,mutta onko sillä mitään väliä???KIITOS Susan ,että tulit henkiseksi riekkujan avuksi! Ja mehän hiivittiin kunnolla kokeessa:)

Paikkamakuu: 10
Seuruu:9.5
Istuminen seuruussa :10
Luoksetulo: 9
Ruutu:  8 siinä yksi lisäkäsky.
Hyppynouto: 10
Metsku: 10
Tunnari: 10
Kaket: 10
Kokonaisvaikutus: 10 Tulos 306.pist. KP Sijoitus 2. Hävittiin voittajalle 2 pistettä ,mutta oli sekin hieno koira,voittaja meinaan:)
Tän tuloksen kehitän seinälle tauluksi ja kun tulee huono päivä katson sitä ja tiedän ,että kaikki on mahdollista!! Kauneimmat sanat mitä koskaan on miulle sanottu ,sanoi Susan kokeen jälkeen..TERVE  TULOA EVL LUOKKAAN!!!!! Ja mehän mennään...

5 kommenttia:

 1. JEE! Onnea Salkkari ja Ulla ! Töitä ootte tehneet ja näin se välillä myös palkitaan! Wohoo!

  VastaaPoista
 2. Vau! Herranjumala mitkä pisteet! Onnea huimasti, Salama on huippukoira (:

  VastaaPoista
 3. Ihan mielettömästi onnea Ulla ja Salama!!! Sinä jos kuka olet ansainnut niin tämän onnistumisen ja olen ihan mielettömän iloinen puolestasi! Nyt vain hurjasti tsemppiä EVL'n. Te pystytte siihen, usko se!

  VastaaPoista
 4. Hirvittävän hienot pisteet! Vau, onnea!

  VastaaPoista
 5. Hurjan paljon onnea!!!! T. Saila

  VastaaPoista