perjantai 6. marraskuuta 2009

OIKEIN AJATUKSELLA TREENIÄ. Otin omalla pihalla kerrankin treeniä jossa joka liike tehtiin ajatuksella:) Alotin seuruusta. Käsky Hommiin ja sivulle. Palkka heti hommiin käskystä pallolle. Uudelleen käsky ja nyt seuruuta käännöksin ja juoksuosuus ja pysähtymiset. Alkuun meinasi pitää väljää seuruuta, huomautus ja korjaus. ei palkkaa. Uusi pidempi seuruu samalla kaavalla ja palkka palloon. Nyt liike ok. Pitää olla tarkkana kun Mila yrittää vedättää heti jos ei ole skarppina:=0 Luoksetulo. Jäi hyvin istumaan , iloinen sivulle tulo tänne käskystä, kehut ei palkkaa.. Liikkeestä maahan. Meni nopeasti maahan ja palkka heti ja hyvät kehut. Tää toimii hienosti:) Pallolla leikistä seisominen ja kehut, ei palkkaa. Leikistä sivulle tulo ja hommiin käsky ja palkka heti lelulle. Istumisia lelulla ja palkka heti. Nyt alkaa löytyä jo vähän asennetta hommiin.. Johtuu osaksi siitä, että ei ole ollut paimennusta ollenkaan vähään aikaan.?Elämä siis tylsää ilman tottista:)) Lopuksi pallolla heittelemistä ja leikkiä pelkästään. Tilasin Milalle ensi tiistaiksi lonkka ja kyynär kuvaukset . Haluan kuvata tässä vaiheessa kun siinä on se karenssi aika kisoihin. Ajattelin että alkuvuodesta sit käydään joku kisa taas Alokas luokassa. Saadaan noi viralliset hommat sitten alta pois ennen kisoja. Tänään on Milalla pesu päivä. On varmaan tosi iloinen siitä pesusta:=/? No se kuuluu tähän hommaan ,kun tehdään navetalla hommia ja turkki likaantuu sit ja ainakin tuoksuu navetalle..Kauneus ennen kaikkea tytöillä jos ei muuta vaadita:)) Nyt siis pesu hommiin ja voi olla että Retulla sama edessä ,MIlan jälkeen??

2 kommenttia:

  1. Mukavasti kuuluu sujuvan. Voihan se olla, että johtunee siitä ettei ole päässyt paimentamaan, niin tokokin maistuu, mutta tuo uusi tyyli "hommiin" jne. myös nostavat koiran virettä muokkaavat sen asennetta, kuin myös yllätyksellisyys palkkaamattomuuden muodossa ja muukin intensiivisyys reeneissä. Muistelin että sanoit, että Mila pitää eniten patukasta. Miksi et käytä sitä tuohon "hommiin" käskyyn? Itse nimen omaan olen yhdistänyt tuon käskyn mun lähellä leikkimiseen ja lelun repimiseen.

    VastaaPoista
  2. Ai niin piti kommentpoda tuota Santun kuvia. Poika on todella kivan näköinen. Hieman kyllä houkuttaisi ottaa Mila-Santtu yhdistelmästä narttu pentu =0)Tsemppiä teille reeneihin edelleen.

    VastaaPoista