perjantai 8. tammikuuta 2010

AAMUSTA PÄIVÄ ALKAA:)). Otettiin heti aamukahvin jälkeen kaukoja. Itse istuin tuolilla ja Mila oli metrin päässä. Lelulla. i-m-s-i-s-m-i- .Uutena oli seisominen mukana. Nyt istuminen oli nopeaa ja maahanmeno myös. Virekkin oli aika korkea johtuen lelusta ,mutta miusta tekee paremmin hyvässä vireessä. milalla ei ole ollut ongelmaa siinä etenemisessä. Pysyy hyvin paikallaan kun nousee ! Uutena siis seisominen mukaan . Käsky oli seis. Tuntuu toimivan . parempi antaa muu käsky kuin pysäytyksessä ,niin ei sotke sitten käskyjä. Sit otettiin pelkkää m-s-i-s ja palkka leluun seisomisesta:) Noutoa otettiin myös lelulla. Käteviä nuo lelut jotka ovat pehmeitä ja niissä on tennispallot päissä. Ihan kuin nouto kapulan näkönen. Mila tykkää siitä lelusta, kuin hullu puurosta. Istuin tuolilla ja heitin lelun . Käsky tuo ja eteen jalkojen väliin istumaan lähelle. Pientä kapulan pitoa siinä. Ja sit lelu taas lenti palkaksi. SEURUUTA otettiin paikalla käännöksiä oikeaan ja vasempaan ja täyskäännöksiä ,yhdellä askeleella. Hienoa työtä tänään Milalta. Lopuksi palkkana puruluu!! Iltapäivällä mennään taas hallille Merjan kanssa agi harkkoihin,tai siis Mila ja Merja tekee.. Mie en taida ottaa sitten ollenkaan sille siellä tokoa. Kunhan leikitään lopuksi ja pidetään hauskaa yhdessä. Lauantai iltana mennään hupsille reeniin ja siellä sitten otetaan kisa harkat tokoon:) Sunnuntai iltana jos kehtaa menen Retun kanssa sit hallille LPKY:n tokoon ja Mila saa huilia kotona. Tämmöisiä loppuviikon harrastuksia meillä:)) pitää muistaa ottaa kamera mukaan hallille ,jos saisi pari agi kuvaa Milasta. eipä tuo vire yhtään laskenutMilalla ,kun nyt retun kanssa vetävät solmu lelua tossa seläntakana. Virtaa piisaa!!

3 kommenttia:

 1. Kiva, että kaukot alkaa pelaamaan ja vauhtia on tullu, jumimisen sijaan =) Ai niin, voisiko tein majatalosta varata jo nyt heinäkuulta huoneen viikonlopuksi? Mainaan vain, että saattaisi olla tarvetta, niin kuin puhuttiin syksyllä ;)

  VastaaPoista
 2. Moi. Kuule olette oikein tervetulleita meille silloin ,vaikka kesäloman pitoonkin! Muistithan että se aitta rakennus on myös teille varattu jos tarvetta on:))? Meillä edulliset maatila majoitukset kesäisin,maksaa vain navetalla vuoron verran ja lehmien paimennuksen koiralla. Eikö tosi edullinen paketti?? Ruulle töitä lehmien parissa..ja siulle lypsyllä:=0

  VastaaPoista
 3. Juu kuulostaa todella hyvältä =) Mielellään otan vaikka kaksikin vuoroa, tai kolme tai... Ja Ruut haluaa paimentaa varmaan aamusta iltaa ;0)

  Ja mitä majotus muotoon tulee, niin huone, aitta ja telttakin käy, kunhan saadaan tulla =D

  VastaaPoista