keskiviikko 24. helmikuuta 2010

TOTTISTA:)) Oli aivan ihana ilma tänään ja päätin lähteä ottamaan ulos seuruuta. Pallolla palkkaus.

SEURUU: Ensin muutama sivulle tulo perusasentoon. Hyviä olivat ! Sitten seuruuta. Katsekontakti hieno ja tiiviisti kulkee..Liiankin:( Voi pyhä sylvi!! Mila on taas keksinyt alkaa poikittamaan eteen. Ei se haittaa jos vaan painaa ,mutta tää häiritsee jo melkoisesti. Pelkään kokoajan että tallaan varpaille. Käännökset on hyvät ja tiiviit. Muuten ihan ok homma, mutta tuo inhottava poikittaminen. Pitäis keksiä siihen jotain?? Mutta mitähän? Palkkaa olen koittanut eri kohdista ja eri tavoilla antaa ei tehoa. Vinkit nyt taas tarpeen :))

LIIKKEESTÄ SEISOMINEN: Ei huomauttamista ,pysähtyy hyvin. Seuruussa taas poikittaa! Liike siis pilalla? HYVÄ MIE.

Luoksetulo: Palkka suoraan leluun kun on kohdalla. Pysyy hyvin istumassa ja ei nyt varastanut lähdössä. Tulee reipasta vauhtia.

Liikkeestä maahan: Ei taas meinaa mennä ,jää seisomaan. Otin sit pelkkiä maahan menoja lelulla ja ne nopeita. Lopuksi yksi koko liike ja toisella painavammalla käskyllä meni maahan. Kumma kun lenkillä menee vaikka 50 metrin päästä ekalla käskyllä:) LOPUKSI pallo leikkiä.

Voihan vitsi. Miun pikku Mila vauva on sit varmaan viellä kasvanut? Ajattelin että laitan sille sit leikin lopuksi sen takin ,jonka olin ostanut Milalle viime talvena. Ja arvatkaa se oli varmaan ainakin 2 kokoa liian pieni. Näytti kyllä melko hauskalta ,kun se yritti kävellä se päällä. Sama kun olisi laittanut itselle 2 numeroa liian pienen takin ylle! Mila vaan seisoi paikallaan ja katsoi miuta kysyvästi. Et kai todellakaan meinaa ,että voin juosta tää päällä??? :D Hymm.. Aika vaan menee niin nopsaan ,että koirakin kasvaa takista ulos ja mie en edes huomaa! Laitan takin sit komeron hyllylle ,jos vaikka joskus on sille viellä käyttöä;D Onneksi miulla on Retun vanha takki ,joka oli Milalle sit just sopiva, että pääsi etes liikkumaan luonnollisesti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti