lauantai 18. joulukuuta 2010

Kuvia

Anni kävi eilen ja uusia kuvia löytyy taas Milan pennut osion alta. Pennut voivat hyvin ja painot mitattiin eilen.
Myrsky poika 2350gr.
Salama tyttö 2070gr.
Lumi tyttö 2120gr.
Tuuli tyttö 2370gr.
Sade tyttö 2440gr.
Melko painavia pentuja jo. Pientä luoksetulo harjoitusta on otettu pennuille. Kivasti tulevat kutsuttaessa PENTU,Pentu... Ensin alkaa hännät heilumaan ja sitten koko koira ja kovalla vauhdilla sitten tullaan:) Vieraita on käynyt pesällä kivasti ja aina otetaan uusia vastaan mielellään. Muutama pentu viellä vailla kotia! En kyllä ole ilmotellut missään, pitäisi varmaan laittaa lehteen tai jotain? Katsotaan sitten joulun jälkeen:) Mila syöttää edelleen tisua ja pennut ovat kovia syömään kaikkea ruokaa. Ahneita ovat. Pennut leikkivät kovasti leluilla ja vetävät melko kovasti jo.Eilen ostin niille semmosen rotan nahan näkösen lelun ja se oli kova sana kaikilla. Sitä tapettiin oikein urakalla. Mila kun on tarkka emo päätti poistaa sellaisen vinku jutun sen sisältä. Varmaan tosi vaarallinen pennuille:)? Ei varmaan täyttänyt EU määräyksiä Milan mielestä.?Tänään tulee pentuja katsomaan taas vieraita, kiva juttu!

3 kommenttia:

  1. Juu, juu! Mila on tarkka äitee ;) Voi mitä ilmeitä pennuilla jo onkaan! Aivan ihania. Kenen luulet jäävän taloon? Kuinka monta koiraa on ok toko-koe viik.loppuna saapuvaksi. Tulisin Tainan kanssa siihen. Hän kisaa Misty -kelpiellä voittakassa ja sitten tietenkin olisi Ruut, mutta mietin vain, että jos Taina ei saa hoitajaa Mantalle viik.lopuksi niin onko ok, että vanha muorikin saapuu? Ja sitten mietin, että pitäisikö ottaa Hessukin, mukaan kun kerta Anne tuomaroi. Saattaa olla, että on viimeinen kerta kun näkee Hessun. Ja edellisestä tapaamisesta on jo hiaman aikaa... voit kuitenkin sanoa suoraan, jos tuntuu, että nelijalkaisten luku nousee liian suureksi, niin keksimme kyllä lopuille hoito paikat =)

    VastaaPoista
  2. Kylläpä pentuset ovat veikeitä! Jos vaikka heti ens viikon alussa tulisin niitä katselemaan ja leikittämään...sen jälkeen saattaa kyllä pukata mahdoton pentukuume ;)

    VastaaPoista
  3. Moi. Eiköhän tänne mahdu useampi koira kun järjestellään paikkoja:) Salamaa olen vähän ajatellut jättää:) Se on kaikkein vilkkain ja miulle sopivan jääräpää. Se on karannut pesästä jo keittiöön ja eteiseen monta ketaa,, Paula tule vaan käymään kun sopii . laita viestiä milloin tulet ? 10 ja 15 välillä käy ja sit tietysti myös 18 jälkeen..

    VastaaPoista