sunnuntai 26. joulukuuta 2010

pentu koulua:)

Joulut alkaa olla vähitellen ohi:D Kovasti on käynnyt lapsia katsomassa pentuja. Tänään oli ensimmäinen ulkoilu päiväkin. Avasin oven ja sinnehän pennut emon perässä käveli. Kova vauhti oli kun ihmettelivät lunta ja juoksivat terassilla edestakas. Lasken pentuja kävelemään koko talossa aina kerran päivässä. Ei kukaan pentu aristele yhtään ja reippaasti tutkivat taloa jokainen. kissatkin tuli jopa vastaan . Lievää suhinaa kissoilta kuului ,mutta ei pennut niistä välittäneet. Otin Salamalle pientä luoksetuloa ja tietysti juusto oli palkkana. Hyvin maistui juusto. Toisena otin pennun sivulle ja siitä katsekontaktista juusto ja kehut palkaksi;D Salama on hauska pentu kun sillä on jo nyt vahva katsekontakti pyytämättä ! Muovinen noutokapulakin kävi parikertaa sen suussa ja kantoikin pikku matkan jopa sitä ... siitä hyvät kehut tietysti ja rievulla leikkiä.. Nyt kaikki pennut on sammuneet kuka mihinkin paikkaan huoneessa ,joten täytyy laittaa ovi kiinni ja antaa pentujen ottaa pikku torkut ennen iltaruokaa.

4 kommenttia:

  1. No teillähän ei aikaa hukata treenien suhteen =) Onkos tämä Salama nyt se joka jää?! Ja mikäs tytölle nimeksi vai jääkö tekonimi voimaan? Muista leikkiä paljon saalisleikkiä kahdella lelulla =D

    VastaaPoista
  2. Hei. Salama on se miun oma koira sitten:) Ei värin takia vaan luonteen:) Leikitään joka päivä lelulla ja on maisteltu jo makupalojakin. Virallisesti Salamasta tulee huomenna Arrow / nuoli. Kuvaa sitä täydellisesti:) Haukkuma nimi on Salama ,sekin kuvaa sitä täydellisesti:)Tämä sanoo kaiken siitä koirasta! Miun unelma harraSTUS KOIRA, paitsi jos saisi viellä sille LUMEN ilmeen ;( Kaikkea ei tietysti voi saada?

    VastaaPoista
  3. Eli olit aluksi ajatellut Lunta, mutta päädyit Salamaan? En nyt ihan ole perillä kuka on kukin, kun ovat niin saman näköisiä kaikki.... ai eivätkö ole? Sori =) Nimet kuulostaa todella hyviltä. Aijotko kutsua Salamaa; "Salamaksi" vai Arrowiksi?

    VastaaPoista
  4. Moi. Salama on se jonka päässä ja niskassa on valkoinen salaman merkki. Uusia kuvia taas albumissa. Kuvan alla lukee nimi ja siitä eteenpäin on sen pennun kuvia;D Salamaa kutsutaan salamaksi!

    VastaaPoista