lauantai 5. helmikuuta 2011

hyppyjä

Ei sitten uskaltanut viellä lähteä ulos reeniin illalla. Ei vaan jaksanut oli vähän hutera olo. Ei kuitenkaan olla oltu ihan laiskoja . Salamalle otin sisällä Hyppyjä, noutoa ja vähän seuraamista,istumista ,maahanmenoa.Retu ja Mila saivat olla häiriönä reenissä ja siinä sivussa otin myös niille vähän samoja juttuja.
SALAMA: Laitoin esteen oviaukkoon. Lelulla leikittiin ekana ja sitten heitin lelun . Salama hyppäsi ja mie annoin samalla käskyn. Toinen lelu kädessä ja sillä takasin hyppy ja palkka suoraan leluun. Tämä oli Salamasta super kivaa:) Muutama hyppy tehtiin viellä samalla tavalla.
NOUTO: Muovikapula lattialle ja potkin sitä ekana vähän ja laskin Salaman hakemaan ,Naksu kun nenä kapulassa ja kii käskyllä leluun. Toinen sama ,mutta nyt kanto kapulaa ja siitä KII käskyllä leluun.
TAUKO

Juustolla kolmelle koiralle samanaikaisesti. ISTU,MAAHAN ,SEISO:) Hienosti Salama teki matkien toisia. Jopa nousi seisomaan kun muutikin nousi. Koitin myös ilman apuja Salamalle istu ja maahan . Menihän se ,on siis ilmeisesti oppinut sanallisen käskyn jo? Siitä lelulle . Vetoleikkiä.

SEURUU IMUTUSTA. Juustosta pitkäsiivu. Salama lennosta sivulle ja siitä imuttamalla muutama askel. Tässä pitää olla tarkkana ,että pysyy hieman takana, sivussa. Kokoajan kehuen.
Pään asentoa pitää muistaa myös tarkkailla ,että tulee palkka oikeasta kohtaa housun saumasta! Ei ota ainakaan painetta miusta tässä liikkeessä;D Lopuksi leikittiin lelulla. Tänään vuorossa kaupassa käynti ja Salama mukaan. Käydään Salaman kanssa eläinkaupassa ostamassa myös kanaa;D Iltapäivällä ammuntaa ulkona, retun kanssa!

2 kommenttia:

  1. Voi miten hienolta kuulostaa ja miten kiva, että jaksat tehdä noin pikkutarkkaa työtä kiirehtimättä. Taidankin tehdä teille tullessani tason tarkistus kokeen ;) Ei vaiskaan, mutta olisi kyllä hirmu kiva nähdä livenä teidän leikkiä, seuraamisen alkeita, noutoa ja luoksaria... Salamasta on muuten hieno uusi kuva tuolla sivun reunassa. voi mahdoton miten se kasvaakaan kohisten!

    VastaaPoista
  2. Moi. Mie olen varannut loman silloin kun tulet:) jos vaan pääsette LAUANTAINA AJOISSA LÄHTEMÄÄN ,NIIN TULKAA IHMEESSÄ. vOIDAAN TEHDÄ SALAMALLE TAIDON TARKASTUS JA VÄHÄN REENIÄ. OLISI KIVA JOS VOISIT KATSOA JA ANTAA SITEN UUSIA VINKKEJÄ. Katsokkin sitten pikkutarkasti ja pilkkua viilaamalla ,siihen ei täältä liioin saa apuja!Miuta saa ruoskia ja potkia ja rääkätä jos en tee kunnolla;D Odotan jo innolla tuota rääkki reeniä!!

    VastaaPoista