torstai 24. helmikuuta 2011

pakkasta

Pakkaset edelleen paukkuu yöllä 25 astetta,mutta onneksi päivällä tarkenee lenkkeillä kivasti. Rita on edelleen hoidossa ja koirat ovat jakautuneet leiriin Rita, Mila ja Salama ja toisessa leirissä Retu:) Rita on kaikkien muitten kaveri ,mutta Retun pärstä ei meinaa miellyttää. Ei se ihme kun Retu osaa olla myös ärsyttävä ja tuijottelee Ritaa julkeasti. Hyi,hyi Retua! Ei varmaan tiedä ,että naisia ei vaan tuijotella? Ottavat yhteen välillä ja kuitenkin haavoja ei ole tullut. HYVÄ! Päivän ohjelma on sellainen laske toiset ulos toisesta ovesta ja Retu sitten toiselta ovelta ja niin edelleen siihen malliin;D Ei meikäläiseltä hommat lopu. Onneksi nuo lenkit sujuu jo keskenään ihan kivasti. Kuitenkin on se vaan mukava kun Rita on meillä pitkästä aikaa hoidossa. Edes yksi oikean rotuinen koira on talossa;D Vaikka taitaisi olla ,että Rita lähtisi ekana varkaitten mukaan ihan omasta tahdosta, sellainen lupsakka tuo on. Huippu uutisia myös..Kennelliitto on saanut pentujen rekkarit valmiiksi, vihdoinkin! Kyllä on ollut papereitten sotkuja selvitettävänä. Ei että paperit olisi ollut miulta hukassa ,vaan kennelliitto kun on sattunut niitä johonkin hukkaamaan. No nyt on taas kopiot kaikista laitettu uudelleen ja tänään tuli ilmotus rekkarit on valmiit. Jippii! Ollaan me tottista tehty joka päivä useaan kertaankin. Salamalle on otettu häiriöllä ja ilman vaikka mitä.

Noutoja : Metalli ja normaali kapula. Saalisleikillä tehty ja Kii käskyllä leluun . Uutena tänään makuupalalla käteen asti tuotu kapulaa ja siitä vasta leluun .Noudot lähtee siis PA ,joka kerta.

TUNNARIA,etsitty matonalta, puupinon välistä, nurkan takaa,kengän sisästä,keskeltä lattiaa yms. Tästä leuun Palkka. Lelu pudotetaan näkyviin ja Salama siitä sen ottaa. Tänään uutena myös makuupalaan vaihto käteen. Super hyvä.Lähtee aina PA:STA

LUOKSETULOJA ulkona lenkillä. On se vaan niin söpö kun tulee ja lujaa ja suoraan päin, eteen jalkohin. Juoksee siis päin miuta. En siitä huomauta. Pääasia ,että tulee ja kovaa.

Eteentuloja sisällä. Makuupala palkkana oikeasta suorasta istumisesta lähellä. Uutena siitä PA :han siirtyminen.

SEURAAMISTA. Imutusta ,paikka melko "takana". Muutama suoraan askel ,kääntymisiä ja täyskäännöksiä ja pysähdyksiä. Tässä hyvä fiilis Salamalla. Tässä ainoastaa huonona ,jos juon vettä se tulee sormista ulos ,kun ovat niin piikitetty naskaleilla. Johtuu makupala possusta joka on vaan niin ahne ,että on sormet hellänä:) Kiva kun toiset koirat on häiriönä ,niin Salama tunkee itsensä ihan miuhun kiinni ja näyttää,että nää hommat kuulluu vain sille.Ei tekemisen haluja siltä tunnu puuttuvan.

UUTENA. Perusasennosta nopea maahanmeno sivulla. Salama ensin perusasentoon ja siitä pienen kontaktin jälkeen lelun pudotus sen eteen ja käsky samalla maahan. Sinne putoo kun Väinämöinen suohon. Tää on Salaman nyt bravuuri,joka on siitä sikakiva leikki.

PAIKKAMAKUUTA otettu porukalla Mila ,Retu ja Salama. Toiset makaa maassa ja mie syötän Salamalle herkkuja ja se makaa maassa rivissä noin minuutin . Vaputan sitten heittelemällä makuupaloja oikealle ja vasemmalle. Tulee samalla harjoteltua vasen ja oikea käskyä. Aika pätevä keksintö? Tulossa huomenna taas hyppyharjotuksia ja illalla jos ei liikaa pakkasta olisi pelastus tottis reenit. Salama on istunut eilisestä asti postilaatikolla ja odottaa pakettia Susalta:) Katotaan joko huomenna tulisi? Saisi ton koiran tuolta maitokopilta jo kotiin;D

4 kommenttia:

 1. Kapulalla härnäys ei auta...

  VastaaPoista
 2. Moi. Mietitään.....Kerron kun keksin:)

  VastaaPoista
 3. Kiva, että paketti tuli perille ja oli mieleinen. Ruu'llakin on nyt samanlainen (tosin vain ruskean värinen) Tykkää siitä myös kovin =)
  Tunnarissa (vaikka se tuntuisikin tuhlauykselta) kannattaa siirtyä jo siihen käytäntöön, että piilottaa aina uuden. Näin koira ei pääse ehdollistumaan oman kuolan hajuun mikä siis tapahtuu varsin helposti.
  Tuo sun uusi sivulta maahan kuulostaa hyvältä =)
  Itse ottaisin vielä paljon pelkkiä suoria luoksetuloja jalkojen välistä suorapalkalla ja jos haluat treenata niitä eteen tuloja vauhdin kanssa, niin pistä Salama kiertämään jokin ihan pikkuinen matka (ettei tule liian kova vauhti) ja siitä ohjaat sen sun eteen istumaan. Muuten kuulostaa todella hyvältä!

  VastaaPoista
 4. Moi. Kiitos taas ohjeista. teenpä taas neuvojen mukaan. Laita sähkikseen jos tulee taas hyviä vinkkejä mieleen. mitäs oppettaisin sille nyt uutta? Vinkkejä..

  VastaaPoista