perjantai 14. lokakuuta 2011

Jälkeä

Tänään siis siirryin siihen UUTEEN aikakauteen;D Otin Salkkarille eka jäljet.
JÄLKI 1 Jälki noin 25 metriä. Aika 10 minuttia . Pellolle,josta rehut tehty vasta. Laitoin makuupaloja jäljelle. Puoliväliin patukan ja taas makuupaloja sekä loppuun huippu ihanan lelun.
Annoin itse etsiä jäljelle. Hyvin löysi jäljen alun. Otti ekan makuupalan. Seuraavat jäi ottamatta. Eka lelu löyty hyvin ja sillä leikkiä hetken. Uusi lähtö jäljelle. Makuupalan syöntiä joka teki Salkkarille selvästi jäljellä pyörimistä ,ei hyvä! Seuraavat namit jäi jäljelle ,jotka keräsin mennessä pois. :) Loppu lelu löyty ,josta hyvät kehut ja leikit. SALKKARI autoon hetkeksi.

JÄLKI 2: Jälki noin 15 metriä. Lelu keskellä ja lopussa. Muutama makupala vain alussa ja keskellä. Nyt selvästi Salkkari teki hienoa työtä. Voin jopa kuulla kun se haisteli jälkeä :=0 Selvästi parempi kun nameja ei ole koko jäljenmyötäsesti. Lopussa otin valjaat pois ja leikkiä ja kehuja . Salkkari selvästi nautti jäljestä.

Pitää muistaa jäljellä: Anna koiran tehdä rauhassa töitä.
_ Nameja vain vähän jäljelle ja anna itse löytää jäljen alku. Lopussa paras lelu. Tarkkaile koiraa että tekee todella töitä kun jäljestää. Älä puhu mitään vain vähän kehua ,että keskittyy. Keski leikin jälkeen aloita jälki kuten alussa. Poista valjaat kun jälki on loppunut. Vaiukeuta harjotusta koiran mukaan. Kulmia vasta kun osaa jäljestää varmasti.! Kun jäljestys varmaa teetä vieraalla jälki ja laita jäljentekijä jäljen loppuun palkaksi:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti