keskiviikko 19. lokakuuta 2011

jälki 4

Huomasin ,että pääsivulle oli tullut uusi kuva:) ! Kiitos hovikuvaajalle ANNILLE. Nopeaa toimintaa tuo päivitys. ;=0 Anni ja Isla kävivät päivällä MUMMILASSA ja napsivat kuvia. Ihana syksyinen maisema. On se vaan eritasosta nuo kuvat kun on hyvä kamera. Pentupäivät lähestyy nopeaa tahtia. Kaksiviikkoa viellä ja toivottavasti kaikki pennut pääsee tulemaan. Susan on luvannut tulla meitä opastamaan tottiksen saloihin. Kiitos Susan ja Ruut! Olemme jatkaneet Salkkarin kanssa jäljen saloilla. Tänään kaksi jälkeä kera ANNEN ja PAULAN. Kiitos heille seurasta ja jäljen teosta.

Eka jälki 4, Anne tallasi. Aika reilu 10 min. Otin siis riskin ja tein vieraan jäljen. Alotuksessa pari namia ja keskellä patukka. Yksi kulma oikealle ja nami heti kulman jälkeen ja lopussa karva patukka. Alku alkoi lupaavasti ja jopa patukka jäi jäljelle. Salkarilla hyvä fiilis jäljellä. Kulma työskentely edelleen hyvää, mutta sitten jälki hävisi? Jäljen tekijä eikä koira löytänyt jälkeä:) Hetken pyörittyä ja liinaa antaen löytyi vihdoin jälki uudelleen ja patukkakin löyti lopulta. Syynä jäljen häviämiseen oli tuuli ja toinen jälki haju kauenpana sotki Salkkarin hajun. Hyvät kehut ja leikit tietysti patukan löydöstä. Koira autoon ja palauttava jälki perään.

JÄLKI 5 . Anne tallasi edelleen. Suora jossa nami keskellä ja oikealle kulma ja nami kulman jälkeen ja patukka lopussa.Aika noin reilu 5 minsaa. Tämä lähti hyvin ja kulma löytyi heti. Kehut kulmassa . Loppu suora super hyvin ja patukalla riehuntaa lopuksi. Hyvä fiilis myös tässä. Koska jälki oli noin tuore Salkkari ajoi jälkeä aika korkealla työskennellen. Pysyi hyvin jäljellä kuitenkin. Vaikka vieraan tekemä jälki, niin Salkkarilla ei mitään ongelmaa löytää sitä;D Oikeastaan ei mitään väliä onko jälki vieraan tekemä vai miun! Kaikki käy! Seuraavaksi otetaan sitten pitempi jälki ja pari kulmaa ja pitempi aika jäljen teosta. Ehkä noin 20 minuuttia? Ai niin Salkkari kävi lääkärissä;( Nyt vihdoin kun jalka on kunnossa se satutti silmän? Joo näin on. Sunnuntaina illalla kun tultiin kylästä sen silmä oli ihan punainen ja turvonnut. Ei kun lääkäriin ja koska kyseessä on salkkari se reissu ei sitten mennyt ihan helposti. Piti rauhottaa ja sitten vasta päästiin lähelle silmää:) Lääkäri sanoi ,että Salkkari on kuin pussipiru yhtä hankala ja liukas kuin iilimato:) No onneksi se haava oli alaluomen sisäpinnalla ja saatiin siis tipat hoidoksi siihen,. Kun vain saataisiin ne tipat sille silmään? Salkkari on sitä mieltä ,että laita itse tippasi ihan minne haluat ,mutta miun silmää ei niitä pistetä. Teemun kanssa siis taistellaan ja tippoja laitellaan jos laitellaan?...Olen nyt sanonut kaikille tutuille ÄLKÄÄ koskaan kysykö miten Salama voi ,koska en todellakaan voi varmasti sanoa siihen mitään:)Lääkärikin totesi ,että olkapäät ja silmä nyt korjattu ,ei paljoa enään puutu. Häntä,takajalat, selkä ,korvat? Toivotaan ,että nyt jo alkaa tää lääkärissä käynti loppua? Kuuntelin radiosta taas sen biisin Sata Salamaa . Virve Rostin kappale. Täytyy sanoa on kuin miulle tehty ;=D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti