perjantai 4. marraskuuta 2011

merkkiä ja oikea ja vasen

Salaman kanssa on nyt hiottu merkkejä ja ohjattua noutoa ja ruutua. Ollaan otettu läheltä ja kaukaa merkille menoa ja siellä pysymistä. Salkkari käy maahan näköjään merkillä jos joutuu odottamaan? Tähän en nyt puutu ,koska ajatus on vain merkille menoon ja oikeaan paikkaan merkillä. Alussa nami perusasennossa. Kehut merkillä ja itse vien palkan /lelun merkille. Toisena on otettu siitä ruutuun menoa suoraan merkiltä sekä ensin merkille ja ruutu. Merkillä käsky sto ja odotus ja kehut. Käsky ruutu ja ruudussa palkka lelu-vapautus. Suoria ruutuja myös ,että lähetys suoraan merkin luota. Uutena otettu maahanmeno ruudussa ja siitä loppuosuus erikseen. Ruudusta luokestulossa ei seuruuta viellä tähän ,vaan suorapalkka siuvulta leluun.IUtse kävelen kaavion OHJATTUA noutoa on myös harjoteltu. Ensin merkki ja siitä OLLI tai VÄINÖ! Lelupalkka suoraan kapulan tuonnissa KII käskyllä. On myös harjoteltu ihan läheltä ja suoraan merkiltä niin ,että kapulat on ihan vierekkäin ja pitää olla tarkkana mikä on käsky. Suora palkka leluun KII käskyllä tässäkin.
LUOKSETULOJA on otettu suorapalkalla KII käskyllä ,että käännyn itse oikealle koiraan päin ja vapautan leluun. Nyt ei ole tullut yhtään törmäystä:) RATAA on myös tehty:) Ensin HYPPY josta RUUTUUN ja siitä MERKILLE ,jossa lelu. Ja tietysti toisinpäin. Näillä olen saanut Salkkarin tarkasti kuuntelemaan käskyjä.

ETEEN LÄHETYSTÄ PALLOLLA- HEITÄN PALLON MAATAPITKIN ETEENPÄIN JA KÄSKY juoksee. VAPAUTUS SUORAAN LELUUN. Tämän tarkoitus saada vain etenemään suoraan poispäin. Alku siis eteenlähetykselle.
LIIKKEESTÄ maahanmenoja. Nämä ihan ok, Salama osaa liikkeen taitavasti. Tässä tarkotus lähinnä alkuseuruun osuus.Haluan hienon seuruun tähän liikkeeseen. Tilasin kirjan TÄYS 10 ja se tuli tänään. Täytyy lähteä lukemaan ,näyttää ainakin kiinnostavalta kirjalta kun on vain TOKO liikkeiden opetusta! SUOSITTELEN lämpimästi tätä kirjaa,jos kisaa tokossa:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti