lauantai 26. marraskuuta 2011

päivitystä taas

Maanantaina käytiin Nean kanssa jäähallilla reenissä. Salama mukana.Ekana vähän patukalla leikkiä. Alotin merkillä. Muutama merkille meno. Läheltä ja merkki löyty ihan kivasti. Olisi voinut olla nopeampikin ,mutta ottaen huomioon Salkkarin juoksu oli just tärppipäivillä annetaan anteeksi pikku hitaus:) Nami merkillä. Toisena otin suoran ruudun ,jossa lelu ruudussa Nean laittamana. Vapautus heti leluun. Merkki ja ruutu. Eka lähetys ei onnistunut ,johtuen auton sijainnista ja taisi Neakin olla hieman edessä:)?Uusi yritys ja nyt onnistu. Tässäkin Salkkari oli melkoisen hidas:) Palkka kuitenkin tästä. Taisi olla muutama sivulle tulo eri kohdista? Nämä ihan ok. Pallo palkka.
TUNNARI: Isokasa tunnareita maassa. Oma edessä ja namit oman luona. Hieno oli ja Nea naksutti omasta. Toinen olikin sitten säätöä. Sama muuten ,mutta oma kasan takana. Meni kasalle ja otti mikä eteen tuli :( Toinen sama vaikka näytin selvästi oman. ? Pikku huomautus sikailusta! Nyt löytyi omakin heti? Siitä tietysti hyvät leikit. Lopuksi paikkamakuu Riinan kanssa:) Hienosti Salkkari PA:ssa vaikka Nea otti Riinan autosta ja Salkkarin teki mieli käydä moikkaamassa:) Meni ekalla maahan ,mutta nousi ylös? Riina jäi siis vaivaamaan? Nyt ohjattuna maahan ja siellä pysyikin! Aika useampi minuutti. Kävin välillä palkkaamassa ja asento pysyi kokoajan hienosti. Kävin auton takana ja kävelin ympäri ja tein vaikka mitä juttuja ,mutta pysyi hyvin. välillä taas namipalkka paikalla pysymisestä. HIENOA Salkkari! Salamalla hieno fiilis reenissä ja vaikka vieras koira meni ihan läheltä ohi ei häiriötä siitäkään,vaan reeni jatkui! Tästä mie pidän:) Lopuksi käytiin pikkulenkki koirien kanssa ja sitten koirat sai haistella toisiaan!

TIISTAINA. Käynti Kouvolassa. Mukana oli SANNA kaverina. Kiitti Sanna seurasta ja hyvistä keskusteluista! Nyt saatiin lupa toimia ihan normisti! Ei mitään rajoitteita enään. Oikea jalka hieman toista jäykempi viellä,josta ehkä se ajoittainen linkkaus johtuu. Suositeltiin kartofiinia 6kk eteenpäin kuurina.Jatkohoito Lappeenrannassa omalla lääkärillä. keskusteltiin myös Salkkarin tulevasta leikkauksesta ,joka tehdään siis Kouvolassa. Tämä siis alkuvuodesta kun juoksun puoliväli on. Noin parikuukautta siis siihen viellä. Esa rokotti viellä salkkarin . Pentujen siis yksivuotis rokotukset on nyt esillä. Muistakaa omistajat käyttää pennut tehosteilla! Paljon keskusteltiin Esan kanssa asioista :) Ihan mukava fiilis viimeisestä käynnistä. Tietysti jos tuo ajoittainen linkkaus viellä jatkuu ,voi ja pitää soittaa Esalle! Uskoi kuitenkin sen menevän ajastaan ohi. Juteltiin viellä pitkä tovi Katrin kanssa yleisesti tästä rodusta ja kaikista sairauksista niillä? Pennutus juttujakin mietittiin noin yleisesti. Hyviä jutun aiheita tuli kotimatkalle:) Meinasi tuo Utissa kahvin juontikin venyä jutustellessa Sannan kanssa. Mila vaihtaa turkkia kokoajan ja sen ihanat pussihousut irtoaa ihan silmissä. Taitaa tuo talvi siis tehdä tuloa, kun Milan karvat putoaa kuin lehdet puista? Ensin haravoidaan lehtiä ja nyt imuroidaan Milan karvoja ,ettei työ lopu kesken? Illalla on LPKY:n pikkujoulut ,joten mars kinkun syöntiin ...sehän kun on ollut viimeaikana kovasti puheenaiheena telkkarissa :( Nyt kuitenkin lähden koirien kassa pitkälle lenkille kun aurinko niin ihanasti paistaa vihdoinkin !!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti