maanantai 6. helmikuuta 2012

harkkaa

Mustin ja Mirrin piha illalla. Seurana Nea ja koirat. Salkkarille paikkamakuu ekana. Mukana Riina. :)Meni tosi nopeasti maahan ekasta. HIENOA! Pysy hyvin. Kävin palkkaamassa välillä aika tiheästi. Tiellä käveli poikia mailojen kanssa. Ei ongelmaa. Melko hidas ylösnousu, josta ei sitten muuta kun kehut. Hieno paikkamakuu muuten.
Pallolla kopittelua alkuun. Pikku seuruu ja tässä lähinnä vain fiilis tärkeä. Hienosti keskitty. Hieman edessä pallolla ottaessa ,mutta en huomauttanut siitä. Muuten ihan ok.
MERKKI ja VÄINÖÄ. Meni merkille hyvin ja siitä kehut.Lähti selvästi keskikapulalle josta VOI;VOI ! huomasi mokan ja korjasi Väinöön. Toi ihan kivasti ja lelupalkka. Toinen uusinta ja nyt lähti suoraan Väinöön ja toi noipeasti. Tämä hyvä ja lelupalkka.
RUUTU. Ekana vietiin lelu yhdessä. Lähetys ja ruudussa maate. Juoksin itse ruutuun leikkimään. Tämä ok. Toinen ruutu uudelta sivulta. Kapulat häiriönä. Tästä salkkari meni ihan sekasin ja ei ruutu löytynyt:( Nea avusti vähän näyttäen lelua. Kapulat vaan veti puoleensa. Saatiin lopuksi hurtta ruutuun ;D Näitä siis lisää. NOUTOA. Pari noutoa ,jossa lähinnä vauhtia otettiin. Palautti eteeen ,josta kapulan tuonti sivuun sivulle käskyllä.:)
TUNNARI. Nean kapulat. Paljon rivissä ja namit välissä. Lähti oikealla asenteella ja haisteli hyvin. Otti oman ja Nea naksutti. Toi hyvin ja leikkiä omalla. Toinen ilman nameja. meni varmasti ja otti oman kun sattu kohdalle. Varmanolonen nyt. Toi käteen ,josta leikkiä kapulalla. Heitin lopuksi hankeen oman ja kävi etsimässä ja toi käteen. Namipalkka tästä. Olin oikein tyytyväinen Salkkarin tyyliin tehdä töitä. Hienointa tänään reenissä SALKKARI ei edelleenkään linkkaa jalkaa !!! JEE!! Selvästi heti vaikuttaa myös mielenalaan sillä tehdä hommia.Unohdin ottaa sille rullan haun ,vaikka rulla oli matkassa mukana ja tarkoitus oli! Hyi miuta tyhmää!!No löytyihän tähänkin reeniin joku moka :)

2 kommenttia:

  1. Voi miten iloisia uutisia täältä saakaan lukea! Kyllä mä nyt Ulla uskon vakaasti, että tää tarina sai uudenvuoden kunniaksi päätösken ja voit ruveta hyvillä mielein kokeita katselemaan keväälle =)

    VastaaPoista
  2. Hei. Toivotaan .Kahdenviikon päästä Kouvolassa taas tarkastus.
    Katsotaan jos pysyy kunnossa siihen asti ,niin varmaan olisi se vika kerta siellä sitten. :)Mites sille kahville kävi? Joitteko sen lattialta vai laitoitko uuden tulemaan? Yritän löytää sen sähköposti osotteen sille Elinalle siitä rullasta kysyn! Katotaan jos vaikka pääsisi opissa käymään piakkoin?

    VastaaPoista