perjantai 17. helmikuuta 2012

Jalka kun toimii ,niin se toimii:)

Ihana huomata ,että Salkkarin jalka pelittää:) HURRAA! Uskallan jo näin sanoa. Viikonloppuna olisi vuorossa koirien pesua. Ajattelin jynssätä nuo haisevat rakit kerrallla kaikki ihanan hunajan tuoksuisiksi Buudeleiksi:) Pitää varmaan pyytää Nella kaveriksi ja tietysti myös Inkku!Milan juoksu ei ole alkanut ,mutta eipä tuosta väliäkään ole. Ensi viikolla olisi Kouvolan keikka ja Salkkarilla kahden el.lääkärin käynti siellä. Esa katsoo jalan ja sitten pikku toimenpide viellä tehdään ,joka ei liity jalkaan mitenkään. Katsotaan kuinka käy? Siitä lisää ensiviikolla. Harmittaa vielläkin ,kun tuo Korrien koulutus jäljelle oli jo koirien osalta täynnä,joten kuuntelemaan en sitten kehtaa ajella Tampereelle. No ehkä noita tulee lähemmäksi ja mekin mahdutaan mukaan salkkarin kanssa. KAUKOJA: Ollaan otettu joka päivä. Tuo seisomaan nousu on viellä vähän miulla hakusessa. (ei koiralla) Ottaako siihen ollenkaan käsimerkkiä ,taitaa sotkea vaan Salkkaria? Katsotaan...Hyvin siis nousee ja kaikki asennot on oikein hienoja. Ei liiku yhtään ja nousee hissinä ylös:) matkaakin on saatu jo noin 8 metriä. Hyvin edistyy.
LIIKKEESTÄ seisomisia on myös harjoteltu. Nyt pysähtyy seisomaan ja pysyy. LIIKKEESTÄ maahanmenoa: Se toimii kuin junan vessa!
Pari kertaa on hyppyäkin koitettu. Eipä ongelmaa tässäkään. Pysähtyy seisomaan hypyn taakse ja pysyy. Hieman yrittää ennakoida PA:ta . Siihen lisää reeniä.
SEURUU: Lelulla aika kivaa jo. Pitää ottaa nyt pitempää seuruuta . Kiva fiilis seuruussa.
LUOKSARIA: Pysyy istumassa ja tulee ihan mukavasti ja käskyllä sivulle asti.
Pitää ottaa kohta jo koko sarja ilman palkkaa koemaisesti. Hypystä tuli mieleen, kun yksipäivä otin Salkkarille hyppyä. Ekalla hypyllä Retu, jotain sähelsi ja Salkkari ei keskittynyt ja unohti pysähtyä seisomaan. No Eihän siitä palkkaa tullut. Otin sitten perään Milalle hypyn ja Salkkari muisti oman mokan varmaan? Meni itse istumaan hypyn taakse ja hyppäsi yli ja jäi seisomaan sinne kuin odottaen ,että missä se palkka viipyy?Palkatahan se piti. Kyllä miuta nauratti ,kun koira menee itse hypylle ja tekee ihan oikein ,kuin mie olisi siellä kanssa! Sitä varmaan jäi risomaan tuo edellinen suoritus ja korjasi sen ihan itse! HASSU elukka ;DTaitaa olla viisaampi kuin omistaja, ainakin ajattelee asioita varmaan tarkemmin,kuin mie?Kyllä on ihana koira ja sen kanssa on mukava reenata ,kun se niin kovasti haluaa yrittää kaikkensa ,että tekisi oikein. Tossa nytkin nukkuu sikeästi maassa ja jalat heilluu kun juoksisi? Taitaa nähdä ,jotain mukavaa unta?Milakin tekee samaa ,olisiko samassa unessa sekin Salkkarin kanssa? Nyt pitää lähteä varmaan ulos lenkille ,kun on aivan ihana ilma. Pakkasta vain muutama aste ja aurinko vähän yrittää paistaa. Taitaa alkaa olla kevään merkkejä jo? Kyllä on ihanaa,että tuo jalka taitaa tosta tulla kuntoon!!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti