maanantai 20. helmikuuta 2012

Jokainen päivä on koirien päivä:)

Lähetys maalimiehelle. Salkkari tarkkana:)
Rullan palautus!
Retun isoisoisä ,sieltä 1800-luvulta :D
Viikonloppu meni harjotusten tiimoilta . Ollaan oltu hyvin reippaita:) Perjantaina alotettiin tokolla Jennin ja koiruuksien kanssa. Paikkana Prisma.
Salama. Alotin pikku pallo leikillä. Siitä seuraamista ja siinä hidasta , juoksua, siirtymiä. Salkkari oli ihan innoissaan. Jenni kehu ,että näytti kuulemma oikein hienolta? Kyllähän se ajoittain myös tuntu hyvältä seuruulta.
RUUTUA etäältä. Meni vähän säädöksi ,joten piti sitten oikein avustaa. Näitä vaan lisää.

TUNNARI: Kapulat kellon muodossa. Omalle varmuudeksi pari namia. Sieltähän se oma nousi heti!
KAKET: Kaikki siirtymät. Ihan mukavan näköistä ja nousee hyvin. Pientä epätarkkuutta Salamalla oli? Ehkä tuo paikka joka oli uusi vaikutti hieman.
Hieman liikkuminen oli epäsiistiä? johtuu kovasta ja liukkaasta alustasta:) Ei hätää...Muuten jalka edelleen ok!Loppuun leluleikki.

SUNNUNTAI laskiaisrieha eli HAKUA! Leenalla oli aikakone mukana ja käytiin 1800 -luvulla. Onneksi päästiin illaksi takas ja hallille. Kuvia Leenan blogissa.

Salamalle reenit metsässä ja muille rakennus etsintää.
Salma : Eka maalimies. Näkyvillä noin 30 metriä. Keskilinjalta lähetys. Huom! Norskipanta kaulassa ,mutta irtorullat.Tässä aiheena rullan palautus ja näyttö. Lähti kovaa ja suoraan maalimiehen eteen ,josta nappasi rullan ja lähti tuomaan. Kovassa vauhdissa pudotti rullan ,mutta nappasi heti . Hieno luovutus suoraan edestä ja käskystä käteen. Kehu ja näytölle ja meni kovaa. Palkka maalimieheltä nameja.
Takas keskilinjalle.
Maalimies otti koiran ja meni metsään. Kävi kyykkyyn ja siitä rulla koiralle. Kutsuin käskyllä käteen. Lähti kovaa ja toi upean palautuksen. Leenan sanoin" kuin oppikirjasta" :) Näytölle takas ja palkka maalimieheltä nameja. Takaisin keskilinjalle taas.

Kolmas kerta. Koko suoritus. Valmis maalimies. Matka varmaan 40 metriä. Lähti käskystä. Tarkasti ekana ekapiilon? ei ollut! Heti lähti jatkamaan ja sieltä rulla löytyi. Nappasi rullan ja hieno palautus taas. :) Näytölle lähti selvästi jo miutakin odottaen...Namit maalimieheltä ja patukka leikki. Olin NIIN tyytyväinen tähän harkkaan ,että leijuin varmaan puolimetriä ilmassa:)???I`M Back :)
Retulle: Pari valmista maalimiestä. Eka hallilla ja toinen traktorin kauhassa:) RETU oli niin innoissaan ,että haukkui kokoajan ja ruopi mennessään::: ) Vähän miuta nauratti! Eka oli vaikea ja lopulta ukko löytyi ja palkka lelulla. Toinen oli helppo. Lähti käskystä ja ukko löyty heti! Leikkiä!

ILLALLA HALLILLA! Sanoinkin ,että en tiedä mitä ottasin ,ettei tunnelma päiväreenistä häviä :) Salama mukana. Otin siis ETEENLÄHETYKSEN. Nea vei lelun. Matkaa varmaan 25-30 metriä. Kaksi kertaa suoraan leluun vapautus. Lähti kun natoohjus ;D Kolmas käskyllä odota ja maahan. Juoksin palkalle. Lelupalkka.
LIIKKEESTÄ maahan ja seisominen. Maahan putosi heti ,mutta seisominen vaikea? Avulla onnistu vihdoin.
SEURUU: Tästä pidin kovasti. Palkka karvapatukka kainalossa. Leikkiä.
PAIKKAMAKUU ryhmässä. Aika 2 minuuttia. Mie olin naama koiraanpäin . Alokasluokan . Pysy, huomautin välillä varmuudeksi. Patukka jalkojen välissä. Namipalkka ja vapautus leluun. Meni ekalla alas ja ekalla ylös! Salkkari olisi tehtnyt vaikka mitä viellä ,mutta lopetin tähän:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti