perjantai 20. huhtikuuta 2012

BH tottis

Voi että olikin mukava reeni taas! Jäähallilla otettiin tottista. Alotin henkilöryhmällä joka höpisi ja liikkui:) Palkkasin patukalla keskellä ryhmää. Näitä tehtiin pari otosta. Salkkari vaan jaksaa hymyillä tässä liikkeessä ;D Hieno seuruu kertakaikkiaan ,sitä aitoa Salkkaria nyt. Tuntui todella hyvältä vire ja koko seuruu.Hieman meinasi tulla liian eteen ja painaa jalkaa ,mutta korjasin yhden kerran jalalla varovasti.Toista huomautusta ei sitten tarvinnut tehdä JEE...
JÄÄVÄT. Istuminen ensin. Tämä ok. kuvitteli että on luoksetulo? Olisi varmasti lähtenyt kovaa mutta toppasin ja palasin sivulle. Patukka palkka.
LIIKKEESTÄ seisominen. Tässä ei huomautamista . Pysy hyvin ja palasin taakse ,josta sivulle ja PA. Sepä olikin nopea nyt.
Liikkestä maahanmeno. En ottanut nytkään luoksetuloa tässä. Eipä sekoteta viellä Salkkaria! Palasin takakautta sivulle ja nätti PA. Patukkaa tuli ;=0
LUOKSETULO Alokas. Muistin padota ennen käskyä ja tulihan se. Voisi edelleen olla nopeampi ,mutta eiköhän se siitä ajanmyötä.? Tai sit se vaan on sen tapa tulla?

Paikkamakuu. OK . Hyvin pysy kun olin selin. Oli tarkkana tuijottanut ,vain korvat liikkui :) Ei ongelmaa vaikka toinen tekee ja leikkii.
Lopuksi leikittiin patukalla ja narupallolla. Ja tietysti unohdin hanskat ja sormi nyt rikki. OMA MOKA! Hieno fiilis kertakaikkiaan tästä. Nyt tuo seuruu alkaa jo sujumaan hienosti, osasihan se tiesin kyllä. Onneksi oltiin harjoteltu kaikki perusjutut valmiiksi ennen noita leikkauksia. Se on meidän pelastus tässä!
Kaikkea on tehty joka päivä kotona pihalla. Tänään ekakerran täys korkea hyppy. Hyvin hyppäsi parikin kertaa, ei ongelmaa tässä. Hyppyä viellä kuitenkin pidätän vähän ,että ei käy vahinko? Koe lähestyy,mutta olen tosi luottavainen Salkkarin toimintaan. Viikonpäästä on se tokopäivä ,kivaa! Täytyy alkaa varmaan kasaamaan jo myös AVO liikkeitä? Ne on kyllä hallussa kaikki ,kuten myös Voi,VOi liikkeetkin. Ja näköjään myös BH liikkeetkin on jo kasassa:) IHANA SALKKARI!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti